Celebrity News

U Noletovoj loži pojavila se i ONA! Pogledajte misterioznu damu koja je pored žive Jelene pratila meč u Monaku i privukla sve poglede (FOTO)

Supruga Novaka Đokovića najveća je podrška teniseru

U Noletovoj loži pojavila se i ONA! Pogledajte misterioznu damu koja je pored žive Jelene pratila meč u Monaku i privukla sve poglede (FOTO)

Profimedia

Iako nije bilo nimalo lako, prvi reket sveta nakon jučerašnje pobede nad malo poznatim ruskim teniserom Igorom Gahovim plasirao se u treće kolo mastersa u Monte Karlu, a pored brojnih navijača, za najveću podšku sa tribina bili su zaduženi članovi njegove porodice koji su po svemu sudeći jedva dočekali trenutak da muža i najboljeg tatu na svetu nakon dužeg vremena ugledaju na terenu. Supruga Novaka Đokovića na ovaj bitan meč došla je u društvu sina Stefana i ćerkice Tare koji svakim svojim pojavljivanjem privuku veliku pažnju, međutim osoba koja je tročlanoj ekipi ovog puta pravila društvo, takođe je skrenula sve poglede na sebe.

Pročitajte: Presrećna: Novak i ja smo se TOLIKO TRUDILI I USPELO JE! Jelena Đoković sve obradovala predivnim vestima, čestitke samo pljušte! (FOTO)

Profimedia

 

Reč je o dadilji Stefana i Tare Đoković koja je, time što je prvobitno ispunila sve kriterijume poznatih roditelja, vremenom stekla ogromno poverenje, ali i veliku ljubav i obožavanje od strane njihove dece, pa im je samim tim postala kao član porodice.

Pročitajte: Ovakvu lepoticu skoro niste videli - Evo ko je misteriozna žena koja živi sa Novakom i Jelenom, deca je obožavaju (FOTO)

Profimedia

 

Kako je porodica često na putovanjima, što zbog profesionalnih Noletovih obaveza, što privatno, ova mlada dama veoma lako se uklopila u njihov način života, što je takođe jedna od bitnijih stavki, a zahvaljujući svetskim fotoreporterima imali smo prilike da se uverimo i u njenu lepotu budući da su supruga Novaka Đokovića i porodična dadilja na jučerašnjem meču sedele jedna pored druge.

Pročitajte: Jelena Đoković i Sofija Milošević zajedno na premijeri - Svi se pitaju da li je moguće da su izabrale ovakve stajlinge (FOTO)

Profimedia

 

Jelena je zablistala u njoj svojstvenom natural look- u i savršenoj odevnoj kombinaciji kojoj je pridodala efektne modne detalje, šešir u bež nijansi i neizostavne sunčane naočare, dok se devojka, za sada nepoznatog imena, odlučila za nešto opušteniju verijantu, što opet nije uticalo da prikupi mnoštvo komplimenta na račun izgleda.

Takođe je primetno da su dve dame pored profesionalnog odnosa očito našle "zajednički jezik" i na mnoge druge teme, te su odavale utisak najboljih prijateljica, što nije isključeno da su u međuvremenu i postale.

Komentari (0)

Loading