Celebrity News

Baš na Uskrs: Sinišina udovica BLISTA U VENČANICI! Arijana ponosno objavila slike sa VENČANJA, poručila da za ljubav vredi živeti (FOTO)

Venčanica Arijane Mihajlović osvanula je na profilu udovice i sve iznenadila

Baš na Uskrs: Sinišina udovica BLISTA U VENČANICI! Arijana ponosno objavila slike sa VENČANJA, poručila da za ljubav vredi živeti (FOTO)

Na dan kada pravoslavni vernici obeležavaju Uskrs, Instagram profil udovice pokojnog fudbalskog asa i trenera Siniše Mihajlovića postao je bogatiji za sliku, koja je raznežila čitavu domaću javnost. U prvi plan pomenute fotografije dospela je venčanica Arijane Mihajlović, prekrasna belo-roza, baršunasta, nežna, sa čipkom, mlada u njoj koja blista i osmehuje se takođe je zapala za oko posmatračima, a može se reći da su mnoge oči bile prvenstveno uprte u mladoženju. 

Pročitajte: Slomila se pred svima na pomenu: Detalj na grobu Siniše Mihajlovića SLEDIO udovicu Arijanu (FOTO)

Instagram

 

Reč je o slici staroj, bar trideset godina, koja najbolje oslikava ljubav Siniše i Arijane koji su se na dan njenog nastanka venčali u pravoslavnoj crkvi u Sremskim Karlovcima, a potom sa zvanicama proslavili sklapanje braka u restoranu u Novom Sadu. 

Pročitajte: NIJE DOBRO: Loše vesti stižu iz Italije o Sinišinoj udovici Arijani, deca su uz nju i svi se mole (FOTO)

Instagram

 

Na dan najradosnijeg hrišćanskog praznika Arijana se prisetila ovih dragih trenutaka, koje je uz par reči i čestitku pravoslavnim vernicima podelila na svom profilu.

- Onaj koji živi u srcu onih koji ostaju nikada ne umire. Sretan Uskrs - napisala je Sinišina udovica, koja nesumljivo i dalje pati za Mihajlovićem i danima provedenim kraj njega.

Pročitajte: Nije prošlo ni pola godine od Sinišine smrti: Venčanica spremna, Arijana nema razloga da krije FOTO

 

 

Ispod slike usledile su reči podrške što na italijanskom, što na srpskom jeziku, a mnogi su komentarisali da se takva ljubav i vernost ne viđaju često.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading