Celebrity News

Brat Zdravka Čolića vam je godinama bio pred očima, a niste znali ko je: Upoznajte Dragana Čolića

Brat Zdravka Čolića misterija je za javnost

Brat Zdravka Čolića vam je godinama bio pred očima, a niste znali ko je: Upoznajte Dragana Čolića

Pevač Zdravko Čolić jedna je od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, a blistavu karijeru oduvek je gradio svojim pesmama u širokom luku izbegavajući skandale. Svoju porodicu se trudio da, koliko je to moguće, sačuva od znatiželjne javnosti, a pored supruge Aleksandre i ćerki Une i Lare postoji još jedna osoba koja je njegova velika podrška. To je zapravo Dragan, brat Zdravka Čolića o kojem se veoma malo zna budući da nije javna ličnost te ne voli da se eksponira javno.

Godine nisu uicale da se braća udalje, naprotiv, oni gaje izuzetno lep odnos, veoma su bliski, a ljubav tokom detinjstva utkali su im njihovi roditelji:

Pročitajte: Zdravko Čolić prošetao plažom u kupaćem, svi se okrenuli - Koliko su godine surove najbolje pokazuje ova fotografija

- Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici - ispričao je jednom prilikom Čola te dodao da mu je otac kupio prvi gramofon i prvu gitaru, i to sve od jedne plate jer je mama bila domaćica.

Smrt majke braću je još više zbližila, oni slobodno vreme često koriste da provedu zajedno, a iako izbegava javna pojavljivanja, brat Zdravka Čolića čest je gost na njegovim koncertima, ali i veoma aktivan na društvenim mrežama te su mnogi primetili veliku sličnost između njih dvojice.

Pročitajte: Supruga Zdravka Čolića donela odluku koja je šokirala pevača - Ćerke Una i Lara mole tatu da ostane

Dragan nije uplovio u muzičke vode niti bilo kakav javni posao, on je vlasnik lanca ćebabdžinica i kako su domaći mediji pisali, pre nekoliko godina navodno je otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape od tamošnjeg vlasnika ćevabdžinica Hodžića.

Komentari (0)

Loading