Celebrity News

Miri Antonović nož u leđa! Lepa Brena se krišom sastala sa Miroslavom Ilićem, pogledajte prisnu fotografiju

Pomirili se Miroslav Ilić i Lepa Brena bruje mediji

Miri Antonović nož u leđa! Lepa Brena se krišom sastala sa Miroslavom Ilićem, pogledajte prisnu fotografiju

ATA Images

Od pre par godina Miroslav Ilić i Brena na ratnoj su nozi, a sve zbog Mirjane Antonović, pevačeve ljubavnice i majke njegovog vanbračnog, nepriznatog sina Devina. Mirjana, koja preko tri decenije živi i radi u Americi, pojavila se pred domaćim medijima i sudstvom sa pričom da sa Ilićem ima dete. Za svog sina, koji je danas ugledni doktor, odnedavno je i sam otac princeze, potraživala je ona godinama na ročištima Ilićevo priznanje. Insistiralo se i na DNK, a njena vrlo bliska prijateljica Lepa Brena u par navrata pozivana je i ko svedok. "Slavuj iz Mrčajevaca" Breni to nikada nije oprostio stoga su se posvađali, a danas, posle dugog niza razmenjivanja ružnih reči preko medija, počelo je da se piše da su pomirili se Miroslav Ilić i Lepa Brena.

Pročitajte: Sad je stvarno KRAJ, bajka je bila laž: Brena i Boba doneli odluku, dalje ne mogu zajedno

Ata Images

 

ATA Images

 


Fotografija koja je mnoge navela na ovaj sud zapravo je dosta stara i nema veze sa sadašnjom situacijom, više svedoči nekom pređašnjem bliskom prijateljstvu koje je s razlogom prekinuto. Naime, na njoj Ilić hrani Lepu Brenu roštiljem, a oboje uživaju u divnoj komunikaciji, koja je nažalost narušena i najverovatnije se nikada neće vratiti na staro.

Pročitajte: Tajni telefonski razgovori i prepiske sa Miroslavom: Mira Antonović sve objavila na Fejsbuku, Gordani će se SVET SRUŠITI (FOTO)

 

 

Pomirili se Miroslav Ilić i Lepa Brena, iz ove perspektive, naslovi su koji se nikada više neće videti po medijima. Kolege, nekada prijatelji vrlo su odlučni da tako i ostane, a svako od njih ima svoja uverenja i shvatanja kojih se pridržava i od kojih ne želi da odstupa.

 

 

Komentari (0)

Loading