Celebrity News

Lepotica i deda: Jedina zajednička fotografija Ane Nikolić i Miše Banane otkriva koliko je bio stariji od nje (FOTO)

Bivši partner Ane Nikolić ostavio je traga u njenom životu

Lepotica i deda: Jedina zajednička fotografija Ane Nikolić i Miše Banane otkriva koliko je bio stariji od nje (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić otkako je zakoračila na javnu scenu intrigira javnost, prvenstveno je privukla veliku pažnju atraktivnom pojavom i pesmama, a zatim i veoma burnim ljubavnim životom koji je ostavila iza sebe, posebno otkako se ostvarila u ulozi majke. Sa mnogim poznatim i moćnim muškarcima ona je svojevremeno povezivana, a ipak bivši partner Ane Nikolić koji je, kako je u više navrata i sama isticala, bio i jedna od njenih najvećih ljubavi jeste biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji pod nadimkom Miša Banana.

Početak njene karijere obeležila je upravo ova veza, a poznata je i informacija da joj je on navodno materijalno pomogao sa znatnom sumom novca za snimanje prvog albuma. Iako se o njihovoj vezi pričalo godinama, Nikolićeva u javnosti nikada nije želela da otkriva detalje ovog turbulentnog odnosa, međutim da joj je ostao u lepom sećanju i da neguje izuzetno lepe uspomene, saznali smo sinoć u emisiji "Amidži show".

Pročitajte: Loša estetska operacija ili povreda? Ana Nikolić pokazala lice puno ožiljaka, svi su zabrinuti! Pogledajte fotke

TV Pink printscreen

 

Naime, u segmentu emisije "Nagazna Mina" za koji je inače zadužena nova devojka Ognjena Amidžića, a u kojem se gostima postavljaju škakljiva i neprijatna pitanja, pevačici je zapalo jedno ljubavno, pa smo saznali i da je bivši partner Ane Nikolič kojem bi se ona vratila da mora, upravo Miša Banana.  

- Ja se ne vraćam nikome. Ne vraćam se starim ljubavima. Na staro se se vraća. Jako sam tolerantna, ali kad mi uđeš u crveno, to je kraj. Isto preporučujem i vama. Ako bih baš morala onda Miša Banana - rekla je pevačica bez ustručavanja.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo - Ana Nikolić objavila SREĆNE VESTI, Tara dobija pojačanje (FOTO)

 

 

Velikoj ljubavi svedoči i jedina zajednička fotografija koja je isplivala u javnost, a na kojoj oni odaju utisak i te kako zaljubljenog para, te ne čudi činjenica što se dugo nagađalo da je jedan od najvećih hitova u Aninoj karijeri - "Mišo moj", posvećen kontroverznom biznismenu koji je očito ostavio veliki trag u njenom srcu.

Spekulacije su utihnule tek kada se oglasila autorka teksta, pokojna Marina Tucaković otkrivši da je pesma posvećena njenom pokojnom sinu, međutim Ana je u još jednoj svojoj pesmi koketirala sa nadimkom svog bivšeg, pa je tako jedan od stihova pesme "Milion dolara" glasio: "Kajman, pa Panama, radimo posao s bananama", što su mnogi protumačili na isti način.

Komentari (0)

Loading