Celebrity News

Mokasine Ane Bekute u jarkoj boji morate da nabavite: Da li biste se usudili da ih kombinujete sa ovakvom haljinom kao ona? (FOTO)

Modni izbori Ane Bekute uvek su zapaženi

Mokasine Ane Bekute u jarkoj boji morate da nabavite: Da li biste se usudili da ih kombinujete sa ovakvom haljinom kao ona? (FOTO)

Instagram

Da su modni izbori Ane Bekute uvek pun pogodak svi komentarišu. Javnost obožava ukus pevačice i to na koji način ona pristupa odabiru svojih stajlinga a često se njeno ime, od strane modnih stručnjaka, može naći na listi najbolje odevenih žena estrade.

Pročitajte: Cipele Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom: Da li biste poneli ovakvu obuću sa crnim kaputom? (FOTO)

Instagram

 

Voli Ana povremeno da šokira publiku, vrlo često ona menja svoj stil, eksperimentiše s bojama, visinom potpetica, dužinom haljina i rukava, ipak čini se da je najvažniji to da ona svaki odevni komad ume da iznese.

Pročitajte: Poseta estetskom hirurgu nije dala rezultate kakvim se nadala! Ani Bekuti promenjen lični opis: Evo kako sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

Čini se da je u tome Bekuta nenadmašna, gotovo da ne postoji snimanje muzičkog takmičenja Zvezde Granda a da njen stajling nije bio zapažen. To se upravo dogodilo i nedavno kada se ona na pripremu pomenute emisije pojavila u cvetnoj haljini sa zelenim mokasinama

Pročitajte: Umrla majka Ane Bekute, pevačica se oprostila potresnom porukom: Mila moja, nisam više ničije dete VIDEO

Instagram

 

 

Ovo leto definitivno će proteći u duhu mokasina, modni stručnjaci tvrde da će ih sve žene nositi, a Bekuta je definitivno otvorila sezonu i to vrlo upečatljivom bojom.

Komentari (1)

Loading