Celebrity News

Srce voditeljke Dnevnika ukrao je njen kolega! Iznenadićete se kad vidite ko je muž Milice Nedić, jasno je zašto ga je skrivala (FOTO)

Muž Milice Nedić ugledni je novinar

Srce voditeljke Dnevnika ukrao je njen kolega! Iznenadićete se kad vidite ko je muž Milice Nedić, jasno je zašto ga je skrivala (FOTO)

Voditeljka i urednica Dnevnika na RTS-u, Milica Nedić, jedno je od najprepoznatljivijih i najomiljenih TV lica u zemlji, a iako je godinama gledamo preko malih ekrana o njenom privatnom životu gotovo ništa se ne zna. Nikada poznata voditeljka nije želela da se eksponira mimo svog posla koji obavlja na vrhunskom nivou, pa tako o članovima njene porodice poneki detalj možemo doznati samo putem društvenih mreža, posebno Instagrama gde je i te kako aktivna. Preko iste ona odaje potpuo drugačiji utisak od onog na koji smo od nje navikli dok nam saopštava najnovije vesti, pa bi se reklo da je van kamera dosta opuštenija, a primerno je i da je pravi porodični tip. Sin i muž Milice Nedić njen su centar sveta, a malo ko zna ko su i kako oni izgledaju.

Naime, ugledna novinarka već decenijama uživa u skladnom braku sa kolegom koji je u novinarskim krugovima i te kako poznat i cenjen. Reč je o Milanu Nediću dugogodišnjem direktoru Radio Beograda sa kojim je iz velike ljubavi dobila sina Nikolu.

Pročitajte: Voditeljka Kulturnog dnevnika i zakopčana do grla mami uzdahe jačeg pola

- Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja - istakla je Nedićeva svojevremeno za "Novosti", ne tajeći da joj je porodica najveća podrška i pokretač.

Pročitajte: Voditeljka Zvezda Granda dobila OTKAZ! Svi su šokirani Popovićevom odlukom da je IZBACI iz takmičenja, evo šta je uradila

Sa sinom Nikolom, kako kaže ima prijateljski odnos i nije previše stroga, pa se njihova porodična harmonija zasniva na uzajamnom poverenju i zajedničkom rešavanju problema.

- Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red - sa osmehom priča ona i priznaje da obožava njihove zajedničke šetnje, odlazak u pozorište, a sin i muž MIlice Nedić njoj su takođe najbolje društvo za vikende provedene u Grockoj gde imaju porodičnu kuću.

Pročitajte: Kolege iz jutarnjeg uslikale Jovanu Joksimović bez trunke šminke i fotošopa - Ovo je njeno pravo lice i bićete baš iznenađeni (FOTO)

- Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže, naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu - kaže voditeljka i urednica.

Komentari (0)

Loading