Celebrity News

Anđelka Prpić slikala GO TRUDNIČKI STOMAK: Stigla prva slika ultrazvuka, tata Marko ne može da sakrije suze radosnice (FOTO)

Trudna Anđelka Prpić obradovala fanove divnim fotografijama

Anđelka Prpić slikala GO TRUDNIČKI STOMAK: Stigla prva slika ultrazvuka, tata Marko ne može da sakrije suze radosnice (FOTO)

Mirko Tabašević

Da je po drugi put trudna Anđelka Prpić doznalo se pre više meseci kada je glumičina tajna sasvim iznenada dospela u medije. Komičarka se dugo na tu temu nije oglašavala, ne želivši niti jedan jedini naslov u medijima da demantuje niti potvrdi, a taman kada se u istinitost navoda o glumičinoj trudnoći posumnjalo ona se sa stomakom do zuba i novim dečkom ruku pod ruku pojavila na jednom javnom događaju.

Pročitajte: Navalio kao blesav! Dečko Anđelke Prpić se ljubi u parku sa prelepom plavušom, pogledajte fotku

ATA Images

 

Od toga trena trudna Anđelka Prpić vrlo otvoreno se putem društvenih mreža oglašava po pitanju svog blagoslovenog stanja, a njena skorašnja objava čitavu javnost je šokirala. Niko nije pomišljao da će dramska umetnica, koja vrlo dozirano u medije plasira informacije o svom privatnom životu, objaviti fotografiju ultrazvuka, testa za trudnoću i goli stomak.

Pročitajte: Fotografija Anđelke Prpić od pre 10 godina izazvala BURU: Šta je sve na sebi operisala, pogledajte dokaze (FOTO)

Instagram

 

Upravo to ona je uradila i fotografiju objavila na Instagramu, nakon čega su usledili brojni komentari fanova. Mnoge je ovaj njen gest šokirao, ujedno i raznežio i rasplakao.

Pročitajte: ČESTITAMO! Slavlje u porodici Anđelke Prpić, radost najveća FOTO

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading