Celebrity News

Neopisiva radost u domu Slobode i Vojina! Presrećna glumica podelila VESTI O PRINOVI, Vojin ne može da sakrije radosnice (FOTO)

Objava Slobode Mićalović izazvala predivne reakcije

Neopisiva radost u domu Slobode i Vojina! Presrećna glumica podelila VESTI O PRINOVI, Vojin ne može da sakrije radosnice (FOTO)

Boško Karanović

Vojin Ćetković srca publike osvojio je brojnim maestralnim ulogama, a ljudskim kvalitetima jednu od najlepših naših glumica sa kojom je svio porodično gnezdo. Iako je odnos poznatog para često na meti raznih spekulacija, oni se na medijske natpise ne obaziru i godinama uspešno odolevaju svim izazovima uživajući sa ćerkicama u bajkovitom životu. Kako detalje iz svoje privatnosti ni jedno ni drugo nikada nisu želeli preterano da eksponiraju, kako stoje stvari u njihovom braku otkrije nam poneka objava Slobode Mićalović koju ona podeli sa svojim pratiocimana "Instagramu", a koja gotovo svaki put privuče neverovatnu pažnju.

I ovog puta to je bio slučaj, pa je post na Bobinom profilu izazvao pravu lavinu komentara i otkrio koliko se supružnici zapravo vole, ali i da se poput male decu raduju sitnicama koje život znače.

Pročitajte: Ćutala sam, ali NISAM BILA SLEPA! Sloboda konačno progovorila i REKLA KRAJ, svi joj pružaju podršku (FOTO)

Instagram

 

Sreća, sreća radost - kratko i jasno napisala je prelepa glumica u opisu fotke svog voljenog koji je sa širokim osmehom na licu pozirao u svom novom automobilu.

Objava Slobode Mićalović budući da je propraćena pesmom "Flojd" iz kultnog filma "Nacionalna klasa" stavila je svima do znanja da je ona u svog supruga zaljubljena kao prvog dana kao i to koliko se raduje svakom njegovom uspehu na bilo kom polju, pa je neminovno izazvala i predivne reakcije njenih fanova koji su složni u mišljenju da su stvoreni jedno za drugo.

Komentari (0)

Loading