Celebrity News

Vreme da i ona kaže šta ima: Nika Tošić odabrala stranu i sve objavila javno! Duško likuje (VIDEO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića svakom objavom izazove veliku pažnju

Vreme da i ona kaže šta ima: Nika Tošić odabrala stranu i sve objavila javno! Duško likuje (VIDEO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića prava je zvezda društvenih mreža, a samo na Tik-Tok platformi ima pravu armiju pratioca, većinom vršnjaka koji sa nestrpljenjem očekuju svaku njenu objavu i kojima je, može se reći postala uzor.

Harizmatična i po mnogo čemu, posebna devojčica, iako u poslednje vreme sve više iskazuje interesovanja za modu, hair i make up trendove što je po svemu sudeći nasledila od popularne mame, veliki je ljubitelj sporta, posebno fudbala što i ne čudi ako uzmemo u obzir da joj je tata u toj sferi bio i te kako uspešan.

Pročitajte: Nika Tošić se obratila javnosti i slomila svima srce - Kroz ovo ne bi smela da prođe nijedna devojčica

Instagram

 

Iz tog razloga, Nika je poželela da trenira taj sport, ima i svoj dres sa brojem 3 i veoma joj dobro ide.

- Htela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao, gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi je. Najveća podrška su mi tata i mama. Mama misli da sam dobra u tome i podržava me - rekla je mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića za Telegraf, a sada je svoje prarioce oduševila još jednom objavom. 

Pročitajte: Sada je potpuno plava baš kao mama - Nika Tošić promenila imidž, mnogi je ne prepoznaju! Evo kako sada izgleda (FOTO)

 

@.nikaspam

🙋🏼‍♀️🇷🇸

♬ original sound - Lᴇɴᴀ🏎️⁴ ¹⁶

 

Naime, ona je iz svog malog carstva na Dedinju snimila video u zvaničnom dresu naše reprezentacije istom onom u kojem su Orlovi" igrali i na Svetskom prvenstvu u Kataru i koje je tinejdžerka sa puno pažnje pratila.

Iako to nije prvi put da ga devojčica ponosno obuče i pokaže koliki je fan našeg tima, preslatka tinejdžerka pobrala je mnoštvo pohvalnih reči na koje je po svemu sudeći već i navikla budući da svaka njena objava izazove veliku pažnju i lepe reakcije.

Komentari (0)

Loading