Celebrity News

Sinovi Zlatana Ibrahimovića pravi mali Šveđani: Ovo su prve fotografije Vinsenta i Maksimilijana, majčini geni su ipak bili jači (FOTO)

Sinovi Zlatana Ibrahimovića zgodni su plavušani

Sinovi Zlatana Ibrahimovića pravi mali Šveđani: Ovo su prve fotografije Vinsenta i Maksimilijana, majčini geni su ipak bili jači (FOTO)

Pascal Le Segretain/Getty Images

Da li su sinovi Zlatana Ibrahimovića ikada posetili Balkan pitanje je, ipak činjenično je stanje da je balkanski mentalitet duboko ukorenjen u njihov karakter, što je i logično budući da im otac vodi poreklo iz Bosne. Fudbaler koji uskoro puni 42. godine  i spada u red najistaknutijih sportista u svetu naslednicima je putem gena preneo potrebu za sportom, ljubav prema domu i porodici, poštovanje prema ocu i majci, čuveni "balkanski inat" i još što-šta što oni svakodnevno kroz igru, druženje sa prijateljima i učenje pokazuju.

Pročitajte: Supruga Zlatana Ibrahimovića prošetala ulicom i svi joj gledaju u noge: Da li je moguće da je obukla nešto ovako usko? (FOTO)

profimedia

 

Dokazali su mnogo puta do sada šesnaest godina star Maksimilijan i mlađi Vinsent da su izuzetno zagrejani  i za fudbal. Ne propuštaju očeve utakmice na domaćem terenu, vrlo često umeju na samom kraju meča da istrče na travu, a spekuliše se da je stariji fudbalerov naslednik na ozbiljnom putu da postane vrsni napadač.

Pročitajte: Svi je ogovaraju: Žena Zlatana Ibrahimovića došla na premijeru OVAKVA, pogledajte izdanje o kom svi pričaju (FOTO)

profimedia

 

Hoće li sinovi Zlatana Ibrahimovića nastaviti očevim stopama još uvek je nepoznanica. Za sada se o njima i njihovom putu vrlo malo zna. Ono što je javnosti poznato je da likom podsećaju na mamu Helenu Seger, dok su karakter povukli na oca. 

Pročitajte: On 41, ona 52: Supruga Zlatana Ibrahimovića uslikana u helankama, evo zašto se ceo grad okretao FOTO

profimedia

 

Fudbaler voli što se baš takva podela dogodila, jer smatra da će njegovim naslednicima značiti jednoga dana ukoliko budu posedovali njegovu spretnost, samosvesnost, samopoštovanje, samopouzdanje, pa čak i njegovu nadmenost koja mnoge iritira.

Komentari (0)

Loading