Lepota

Supruga Zlatana Ibrahimovića ima milijarde, a obukla se OVAKO: Nove fotke šokirale sve, pogledajte u kakvom stanju su je uslikali (FOTO)

Supruga Zlatana Ibrahimovića žena je vanserisjke lepote

Supruga Zlatana Ibrahimovića ima milijarde, a obukla se OVAKO: Nove fotke šokirale sve, pogledajte u kakvom stanju su je uslikali (FOTO)

Getty Images

Malo ko zna da je supruga Zlatana Ibrahimovića, Šveđanka Helena Seger bila milionerka i pre nego što je sa fudbalerom bosanskih korena otpočela život. Atraktivna plavuša, koja je sportisti rodila dvojicu sinova Maksimilijana i Vinsenta, vlasnica je sopstvenog biznisa, što za posledicu ima pozamašnu svotu novca na bankovnom računu. I dan-danas ona o prvom susretu sa Zlatanom govori kao o vrlo neprijatnoj situaciji.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo, rekla je Helena - koja i dalje važi za pravu opasnicu. Svoj posao ona uprkos velikom bogatstvu supruga nikada nije napustila, izuzetno je poštovana u biznis sferi, nije tajna da je ćak i Ibri mnogo pomogla u razvoju karijere što kontaktima, što savetima, a budući da je sve navedeno istina ona voli da naglasi da nije poput drugih žena fudbalera.

Pročitajte: Kakvu ženu varaš! Zlatan Ibrahimović uhvaćen sa Ruskinjom na plaži, ovo su fotografije koje će ga koštati braka

profimedia

 

Za početak supruga Zlatana Ibrahimovića nema kućnu pomoćnicu. Iako nije zadovoljna dužinom svojih nogu i debljinom usana u tom smislu na sebi ništa nije radila, nije ljubitelj šopinga, a tvrdi da bi i crvenim tepihom najradije prošetala u farmerkama i beloj majici.

Pročitajte: Svi je ogovaraju: Žena Zlatana Ibrahimovića došla na premijeru OVAKVA, pogledajte izdanje o kom svi pričaju (FOTO)

profimedia

 

Da Helena ne troši previše vremena na izgled i modu najbolje svedoče fotografije nastale na ulicama Majamija. Ona je, naime, prelep sunčan dan iskoristila da se provoza sa suprugom u njegovom novom Ferariju, a za tu priliku obukla je upravo svoju omiljenu odeću farmerke i belu majicu, dok je na noge obula patike, a kosu sakrila kačketom. Još jednom je ovim svojim potezom Helena potvrdila da je uprkos milijardama u banci ona sasvim obična žena, supruga i majka.

Pročitajte: On 41, ona 52: Supruga Zlatana Ibrahimovića uslikana u helankama, evo zašto se ceo grad okretao FOTO

profimedia

 

profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading