Celebrity News

BEBA stiže u porodicu DIvac: Ćerka Vlade i Ane upravo potvrdila na Instagramu, pogledajte preslatku fotografiju

Ćerka Vlade Divca usvojena je, ali košarkaš i njegova supruga ne prave razliku među decom

BEBA stiže u porodicu DIvac: Ćerka Vlade i Ane upravo potvrdila na Instagramu, pogledajte preslatku fotografiju

Boško Karanović

Petra Divac usvojena je ćerka Vlade Divca, koju on i supruga Ana obožavaju od prvog dana kada su je uzeli u naručje. Nikada je nisu izdvajali od svojih sinova Luke i Matije, sve su joj pružili, nažalost, to kod nje nije umanjilo osećaj tuge, preispitivanja i nesigurnosti zbog napuštanja bioloških roditelja. 

Pročitajte: U domu Divčevih slavilo se do zore: Zavirite na luksuznu proslavu Petre Divac, poseban poklon stigao je od NJEGA (FOTO)

HELLO! arhiva

 

Kako bi pomogla ljudima sličnim sebi ćerka Vlade Divca osnovala je pilot projekat namenjen usvojenim mladim ljudima na teritoriji Beograda. Pomenuta inicijativa u sklopu je fondacije Ane i Vlade Divac i već je privukla veliku pažnju medija.

Pročitajte: Bila je tatin i mamin ponos… Obnažila se Petra Divac, fotografija koju ćete tri puta pogledati

Instagram

 

Preko noći Petra je postala izuzetno popularna te se svaki njen korak prati, a zahvaljujući objavama mezimice bivšeg košarkaša do javnosti je nedavno stigao podatak da su Vlade i Ana Divac postali baba i deda. Naime, naslednica poznatog para na svom Instagramu podelila je fotografiju sa dečakom a u opisu napisala: "Tetkino". Svi su odmah pohitali da vide koji od dvojice sinova Vlade i Ane Divac je postao otac ali ubrzo se doznalo da Petra u rukama drži sina Strahinje Divca, očigledno bratanca sportiste, što ne umanjuje sreću porodice.

Pročitajte: Ko se ne bi zaljubio u te krupne okice: Ovako je Petra Divac izgledala 1999. godine kada je stigla u Anin i Vladov dom FOTO

Instagram

 

 

Ana i Vlade se nadaju da će ih uskoro i njihovo troje naslednika obradovati lepim vestima o prinovi. 

Komentari (0)

Loading