Celebrity News

Smršala preko 20 kilograma, nećete je prepoznati: Pogledajte kako danas izgleda Daliborka iz Velikog brata, ovo nije ista žena (FOTO)

Učesnica Velikog brata Daliborka Milanković ne živi više u Srbiji

Smršala preko 20 kilograma, nećete je prepoznati: Pogledajte kako danas izgleda Daliborka iz Velikog brata, ovo nije ista žena (FOTO)

Pre 16 godina učesnica Velikog brata Daliborka Milanković dospela je u žižu medijskog interesovanja zbog toga što se pred kamerama skinula u donji veš. Po okončanju rijaliti šoa vodila je TV emisiju "Kolumbo", a uprkos ponudama da ostane na televiziji ubrzo je napustila Srbiju.

Pročitajte: Objava Duška Tošića koju smo čekali: ONA mu je važnija od svega, ljubav koja je nemerljiva! Pogledajte prelepu fotografiju iz kola

 

 

Sreću je učesnica Velikog brata Daliborka Milanković pronašla u Americi. Prvo je neko vreme živela u Čikagu, da bi se kasnije preselila u Los Anđeles gde i dan-danas živi. Pričalo se da je i tamo dobila ponudu da učestvuje u rijalitiju, kao i da je često bila viđena u društvu NBA košarkaša Dvajta Hauarda, dok poslednja saznanja govore da je otvorila kompaniju za konsalting te da joj odlično ide. Istovremeno ona radi kao nutricionista i priznaje da je uz puno upornosti uspela da predivno organizuje svoj život.

- U Americi je nekako normalno da radiš po dva, tri posla, to ti daje mogućnost da organizuješ sebi život, da napreduješ, na kraju krajeva da budeš ono što želiš. Volim dosta da putujem, da upoznajem nove mentalitete, zemlje i kontinente. Kroz svako putovanje naučimo nešto novo i postajemo bogatiji u svom srcu i memoriji. Svake godine posećujem omiljenu destinaciju Srbiju i Republiku Srpsku, tamo gde mi žive najdraži. Smatram da je porodica najveće blago, zato se trudim da što više vremena provedem sa najmilijima - kazala je svojevremeno za domaće medije Daliborka, a sa njenog Instagrama stiže potvrda da živi život iz bajke.

Pročitajte: Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada (FOTO)

 

 

Tu se takođe može videti koliko se ona fizički promenila. Fotografije svedoče tome da je dosta smršala, da je promenila frizuru i da u petoj deceniji izgleda fantastično.

Pročitajte: Na ćerku sam ponosna, a on... Mira Škorić prvi put o zetu, evo kakvi su zaista odnosi u porodici i šta misli o njemu

 

 

Komentari (0)

Loading