Celebrity News

Ljubavnik Vesne Trivalić je POZNATI OŽENJENI KOLEGA: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, sve je morala da prizna! (FOTO)

Muž Vesne Trivalić velika je ljubav glumice

Ljubavnik Vesne Trivalić je POZNATI OŽENJENI KOLEGA: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, sve je morala da prizna! (FOTO)

Tek pošto je kročila u četvrtu deceniju života Vesna Trivalić doživela je ljubav o kojoj je sanjala, sve pre toga nije bilo vredno pomena. Nenad Pandurović osvojio je srce dramske umetnice koja je zbog voljenog u prelomnom trenutku a u jeku svoje popularnosti odlučila da napusti Srbiju i sa njim i sinom Nikolom život nastavi u Dubaiju. Muž Vesne Trivalić zaslužan je za višedecenijski život u ilegali komičarke, kojoj po svoj prilici nisu svetla reflektora mnogo nedostajala. Pozorišna scena, s druge strane i te kako joj je falila, stoga se po povratku u domovinu ona odmah priključila kolegama Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a po saznanju da se konačno i zauvek vratila reditelji su počeli da se otimaju o nju.

Pročitajte: Bravo kraljice: Vesna Trivalić sinoć je prošetala 30 GODINA MLAĐEG zgodnog frajera! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Instagram

 

Serija "Dug moru", "Senke nad Balkanom" samo su neki od projekata kojima se Vesna svojim talentom priključila, a prošle godine maestralno je odigrala ulogu u filmu "Komedija na tri sprata", rediteljke Sandre Mitrović. O projektu koji je bioskopska publika odmah zavolela Vesna govori isključivo pohvalno, a ističe da su joj posebno prijale scene poplave, pa i one u kojima je stala rame uz rame sa Gagijem Jovanovićem. 

- Kako nam je bilo lepo. Nisam imala prilike ovo do sada da kažem, ali neviđeno sam se ložila. U punom sjaju sam doživela tu scenu i zaista sam uživala - kazala je komičarka, koja je tik pred premijeru pomenutog filma ispratila sina Nikolu u inostranstvo na studije.

Pročitajte: Zanela se! Vesna Trivalić u prisnom odnosu sa mlađim kolegom, odale je fotografije sa venčanja Mine Sovtić

Boško Karanović

 

Muž Vesne Trivalić i umetnica uradili su odličan roditeljski posao, a samim tim što je Vesna pauzirala s poslom i sinu se u potpunosti posvetila svedoči tome da mu je čvrste vaspitne temelje ona postavila i prenela prave vrednosti. 

Komentari (0)

Loading