Celebrity News

Tajno se porodila i donela dečaka na svet! Snaja Lidije Vukićević objavila ŠOKANTNE VESTI, glumica plače od sreće (FOTO)

Sin Lidije Vukićević uživa u divnoj vezi sa manekenkom

Tajno se porodila i donela dečaka na svet! Snaja Lidije Vukićević objavila ŠOKANTNE VESTI, glumica plače od sreće (FOTO)

Pre nešto više od godinu dana sin Lidije Vukićević Andrej Mrkela otpočeo je vezu sa manekenkom Nađom Ilić. O novoj romansi naslednik glumice pratioce je obavestio prošlog leta a svi su se naravno odmah zapitali koliko je odnos zaljubljenog para ozbiljan i nazire li se uskoro venčanje.

Pročitajte: Najlepše vesti stižu iz doma Lidije Vukićević! Glumica od sreće ne može da dođe sebi: Snaja Nađa sve otkrila, svi čestitaju Mrkeli (FOTO)

Instagram

 

Fotografije koje je zaljubljeni par počeo da deli na društvenim mrežama jasno su pokazale da je reč o velikoj ljubavi, te da Andrej i Nađa uživaju jedno u drugome i zajedničkom provedenom vremenu. Sin Lidije Vukićević i njegova izabranica, osim jakih osećanja gaje i međusobno poštovanje i poverenje, što je, budući da oboje dosta putuju i rade van granica naše zemlje, neophodno.

Pročitajte: Jugoslavija je obožavala njegove hitove: Lidija Vukićević objavila prvu fotografiju sa NOVIM DEČKOM, zabavljali su se i u prošlosti

Instagram

 

Na pitanje o sinu i snaji Lidija se tokom prethodnog perioda nije mnogo izjašnjavala, sve što je imala da kaže je da je mezimce, obojicu i Andreja i Davida vaspitala da ne budu Edipovci, već džentlmeni, vredni, posvećeni, da imaju sluha za svoje dame, a nije krila glumica i da je došlo vreme da je naslednici obraduju unučićima.

Pročitajte: EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA: Upoznajte bebu Ivanku, ćerkicu Nine Janković

Instagram

 

Uprkos Lidijinoj želji da postane baka, još uvek joj se sreća na tom planu nije osmehnula, iako se na tren učinilo da jeste. Naime, izabranica njenog sina pre par dana objavila je sliku mame i bebe iz porodilišta, uz komentar "Zdravo slatkoćo", a mada je prvi utisak bio da je ona na slici kraj deteta, vrlo brzo se razjasnilo da je reč o njenoj dobroj prijateljici koja je postala mama.

Pročitajte: Tajna čuvana decenijama: Lidija Vukićević je bila sa poznatim glumcem, znamo ga svi!

Instagram

 

 

Budući da su Andrej i Nađa izuzetno privrženi jedno drugome nikoga, ponajmanje Lidiju, ne bi čudilo ako bi se ovakva vest uskoro i od njih čula.

 

 

Komentari (0)

Loading