Celebrity News

TRUDNA Emina Jahović uslikana u Turskoj, pogledajte kako joj divno stoji stomačić! Izgleda savršeno (FOTO)

Trudna Emina Jahović na fotografijama koje kruže medijima

TRUDNA Emina Jahović uslikana u Turskoj, pogledajte kako joj divno stoji stomačić! Izgleda savršeno (FOTO)

Instagram

Paparaco fotografije na kojima je trudna Emina Jahović nastale su u Turskoj. Turska štampa u stopu prati kantautorku, protiv čega je ona nebrojeno puta u javnosti protestvovala i žalila se. Tešku situaciju u kojoj se zbog medija često nalazila lepa pevačica rodom iz Srbije je čak i opevala u svojoj najnovijoj numeri "Slagaću vas sve" , a pojedine novinske i TV kuće je zbog napada, laži i spekulacija i tužila.

Pročitajte: NOVI DEČKO Emine Jahović je FRAJER kakav se poželeti može: Ljubavi ima na pretek (VIDEO)

Instagram

 

Istina je, međutim, da pažnja štampe i portala, pa čak i oni pomalo preterani naslovi izvučeni iz konteksta, nisu oduvek smetali pop zvezdi. Tokom braka sa muzičarem Mustafom Sandalom ona je mnogo češće nego danas krasila naslovne strane magazina u Istanbulu. Nije joj predstavljalo problem čak ni kada su je paparaci nedovoljno spremnu i uglađenu za javnost fotografisali,  a poznato je da je pred publiku svojevremeno iznela i snimak rođenja prvog sina.

Pročitajte: Mustafa se vratio: Javno je priznala da je on poseban čovek, ljubav ponovo cveta (FOTO)

Ćem Talu

 

Pre više od 14 godina u medijima su se pojavile i fotografije trudne Emine Jahović sa plaže, koje ovih dana ponovo kruže društvenim mrežama i zbunjuju javnost. Naime, na slikama pevačica ima svega 26 godina, ali kako se likom nije mnogo promenila niti postarila mnogi su pomislili da je reč o slici novijeg datuma te da je pevačica ponovo u drugom stanju.

Pročitajte: Rođendanska fotografija Javuza Sandala: Sin Emine Jahović proslavio divan dan uz prelepu tortu FOTO

Reprint Svet

 

Pre svega par meseci pop zvezda spomenula je da nema čak ni dečka, stoga je nemoguće da je u blagoslovenom stanju. Istovremeno je istakla da veruje u brak i da bi volela da pronađe srodnu dušu, a nikada se ne zna šta joj sudbina nosi i kada je reč o proširenju porodice.

Poklon fotografije svadbe Emine Jahovic i Mustafe Sandala

 

Komentari (0)

Loading