Celebrity News

Jelena je sve saznala: Novak Đoković se odao na Instagramu sa našom POZNATOM PEVAČICOM, pogledajte dokaze koji su izazvali POTRES (FOTO)

Potez Novaka Đokovića pokrenuo lavinu komentara

Jelena je sve saznala: Novak Đoković se odao na Instagramu sa našom POZNATOM PEVAČICOM, pogledajte dokaze koji su izazvali POTRES (FOTO)

Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih poznatih parova. Budući da žive mirnim životom, daleko od radoznalih pogleda, malo ko bi poverovao da je njihov rastanak na vidiku. Ipak, priče o bračnim problemima ovih dana su sve glasnije, a spekulacije je dodatno podgrejao potez Novaka Đokovića koje je podigao veliku prašinu na društvenim mrežama.

Pročitajte: GOTOVO - Poznata manekenka iz Dubaija iznela dokaze svog odnosa sa Novakom i fotografije koje će rasplakati Jelenu

Guliver Getty Images

 

Naime, Severina Vučković redovno na Instagramu objavljuje provokativne slike, međutim, neke od njih su privukle posebnu pažnju javnosti. Reč je o fotografijama sa prelepe plaže na Maldivima na kojima Seve zanosno pozira u kupaćem kostimu i maslinasto zelenom ogrtaču. Pomenuta objava ima preko 23.000 lajkova, a jedan od njih je baš Noletov.

– Bogami, Jelena na aparatima – šaljivo je napisao korisnik pomenute društvene mreže.

Pročitajte: Ovo mu nije trebalo - Novak Đoković uhvaćen u Dubaiju sa fatalnom Ruskinjom, Jelena preduzela drastične mere (FOTO)

Iako tenisera i pevačicu povezuje isključivo jedno lepo prijateljstvo, potez Novaka Đokovića pokrenuo je lavinu šaljivih komentara, a jedan od Tviteraša smatra da će Jelena za rođendan pokloniti stari model telefona suprugu kako više ne bi lajkovao fotografije drugih žena.

Međutim, bilo je i onih koji su se baš posvetili ovoj temi i zaključili da ovo nije jedina Severinina fotografija koja je Noletu zapala za oko. On je nedavno lajkovao i njenu objavu povodom 9. marta, kao i jednu sliku na kojoj je Seve u majušnom bikiniju. Pročitajte: Kao da su te pčele izujedale! Fanovi napali Severinu zbog estetske intervencije - Da li je preterala? (FOTO)

U moru komentara izdvajaju se oni koji kažu da teniser nije učinio ništa loše, te da ima pravo da lajkuje šta mu se prohte. Međutim, bilo je i onih koji se pitaju kako će Jelena reagovati kada ovo bude videla.

Komentari (0)

Loading