Celebrity News

Evo šta se dešava u Sevilji dok traje trudnoća: Oglasila se UPLAKANA Anastasija i otkrila istinu (FOTO)

Trudnoća Anastasije Ražnatović obradovala je porodicu, prijatelje, a ni javnost nije ostala imuna na ovu lepu vest

Evo šta se dešava u Sevilji dok traje trudnoća: Oglasila se UPLAKANA Anastasija i otkrila istinu (FOTO)

ATA Images, Boško Karanović

O tome kako protiče trudnoća Anastasije Ražnatović i da li ćerka Svetlane Cece Ražnatović ima veće ili manje tegobe dok je u blagoslovenom stanju, javnost može da se informiše putem Instagrama balkanske zvezde i njene mezimice, a najvećim delom kroz rijaliti program "Ceca i deca show" koji se pola godine već emituje na Blic TV.

Pročitajte: Od svih koje je probala, ova joj najlepše stoji! Trudna Anastasija odarala venčanicu, Ceca kad je videla zaplakala od sreće (FOTO)

Instagram

 

U pomenutom programu publika prati porodične razgovore u koje je sada uključena i trudnoća Anastasije Ražnatović. Lepa Tasa navikla je da sa majkom deli apsolutno sve tajne, te tako ni jedna ni druga ne prezaju da pred kamerama pokažu svoje emocije pa i informacije vezane za dolazak Cecine prve unuke.

Pročitajte: Kako je SLATKA TRUDNICA: Anastasija Ražnatović pokazala TRUDNIČKI STOMAK u uskoj haljini, nismo očekivali da ga vidimo tako brzo (FOTO)

Instagram

 

Budući da je vrlo mlada, Anastasija uživa u drugom stanju. Lagano ona ulazi u peti mesec trudnoće, zbog čega su joj se proredile jutarnje mučnine. Vitalna je i aktivna, sa budućim suprugom ona dosta šeta, posećuje ga na treninzima, odlazi i na utakmice, a pre par dana Gudelj ju je poveo i u Torino.

Pročitajte: BOMBA iz Španije: TAJNO VENČANJE Anastasije i Gudelja, Ceca se izlanula

Instagram

 

Sve u svemu može se konstatovati da Anastasija lagano prolazi kroz sve promene i faze, istini za volju hormoni utiču na njeno raspoloženje ali ni to nije toliko strašno. Na tu temu ona se našalila nedavno podelivši fotografiju Nikolasa Vintona, čoveka koji je svojevremeno tokom Drugog svetskog rata spasao 669 Jevreja. Njegovu dobrotu niko 50 narednih godina nije prepoznao niti nagradio a onda se dogodilo da se sedeći u publici našao okružen tim istim dečacima i devojčicama, koji su sada bili odrasli ljudi.

Pročitajte: Trudnička haljina i sve veći stomak: Anastasija i Gudelj uslikani u šetnji Seviljom FOTO

Instagram

 

 

Ovaj post raznežio je i rasplakao trudnicu, koja se šaljivo zapitala da li je emotivnija zbog hormona ili je nešto drugo posredi.

Komentari (0)

Loading