Celebrity News

POTRES U PORODICI! Sasuo sam tati sve u lice: Novak i Srđan Đoković se SUKOBILI na putu u Izrael, njegove reči će vas šokirati

Otac Novaka Đokovića strog je ali posvećen i vrlo predan roditelj

POTRES U PORODICI! Sasuo sam tati sve u lice: Novak i Srđan Đoković se SUKOBILI na putu u Izrael, njegove reči će vas šokirati

Proteklih nekoliko godina otac Novaka Đokovića često je bio na meti medija. Dosta je komplimenata Srđan Đoković dobijao na konto smisla za biznis, odnosa prema supruzi  Dijani, porodici generalno, ipak čini se da mu se više stvari zameralo.

Pročitajte: Jelena je sve saznala: Novak Đoković se odao na Instagramu sa našom POZNATOM PEVAČICOM, pogledajte dokaze koji su izazvali POTRES (FOTO)

Kurir sport printscreen

 


Zbog komunikacije sa najboljim teniserom sveta, koja nije uvek bila na zavidnom nivou, otac Novaka Đokovića dospevao je na naslovne strane, što je i ovoga puta bio razlog da svi mediij pišu o njemu.

Pročitajte:Pogled na krevet i zidove sve govori... Pogledajte u kakvom skromnom stanu su živeli Đokovići dok je Nole bio dete (FOTO)

 

ATA Images

 

Naime, izvor blizak porodici Đoković za Svet je ispričao da su dan pred turnir u Rimu otac i sin svratili u Izrael. Tamo su imali poslovni sastanak u kompaniji koju Novak promoviše, a ispostavilo se da je to bila odlična prilika da jedan drugome kažu šta im je na duši.

- Koliko god da svima nama Novak i njegovi najbliži deluju bezbrižno i srećno, ni njima nije lako jer je pritisak užasan. Novak je sada mnogo zreliji, a pošto je i sam roditelj, shvatio je neke stvari i zato je imao potrebu da provede neko vreme nasamo sa ocem kako bi se jedan drugom otvorili. Taj put u Izrael bio je idealni povod da se ispričaju. Novak je priznao Srđanu sve što mu je nekad, dok je bio mlađi, zamerao, ali i rekao da ga sada razume i zna da je sve radio iz najbolje namere. Sa druge strane, Srđan je, koji sada ima troje unučadi i sam je smekšao, pustio je suzu i priznao sinu da se jako kaje što je možda nekad bio strog i grub, ali da njegovoj sreći nema kraja što je stvorio tako dobrog i plemenitog čoveka koji je uz to i najbolji teniser sveta - rekao je izvor.

Pročitajte: Porodica slavi rođenje Aleksandra Đokovića: Novak, Marko i Đorđe najveseliji, prelepi vatromet obasjao vilu na jezeru FOTO

 

Ata Images

 

Veruje se da je ovo dobar početak novog, drugačijeg, poboljšanog odnosa oca i sina.

 

Komentari (0)

Loading