Lifestyle

Pogled na krevet i zidove sve govori... Pogledajte u kakvom skromnom stanu su živeli Đokovići dok je Nole bio dete (FOTO)

Dom u kome je odrastao Novak Đoković izgledao je ovako

Pogled na krevet i zidove sve govori... Pogledajte u kakvom skromnom stanu su živeli Đokovići dok je Nole bio dete (FOTO)

ATA Images

Dom u kome je odrastao Novak Đoković u mnogome se razlikovao od luksuznih nekretnina u kojima danas živi porodica Đoković.

Naime, nikada svetski šampion u tenisu nije krio da je potekao iz poštene radničke porodice, koja je devedesetih, na početku njegove teniske karijere živela veoma skromno, a njegovi roditelji nekoliko su puta pričali o odricanjima koja je cela porodica podnela kako bi podržala Novaka na putu ka uspehu.

Pročitajte: Mislilo se da je luksuznije - Jelena Đoković otkrila kutak doma u Marbelji koji su do sada krili, jedan detalj zapada za oči (FOTO)

Privatna Arhiva

 

– U tim trenicima u kući naravno nemamo dinara, Srđan odlazi s Novakom na turnir, a ja bez para za hleb ostajem kod kuće s dvoje male dece. Mislim da smo bili veoma hrabri. Da se rodio u nekoj drugoj državi, sve bi bilo drugačije. Ovde nismo imali ničiju podršku, niti pomoć. Ta briga me je kasnije koštala zdravlja - ispričala je svojevremeno u jednom intervjuu Dijana.

Dok je njegov otac Srđan otkrio da su tokom Novakovog odrastanja on i njegova supruga sa decom promenili čak pet stanova.

Pročitajte: Tata, ZAVRŠILI SMO, dosta mi te je! Novak zabranio ocu da dolazi na njegove mečeve, ovo su svi detalji porodičnog skandala u Australiji

Privatna Arhiva

 

- Nekih petnaest godina života smo moja žena Dijana i ja posvetili Novaku i žrtvovali zbog njega da bi on bio to što jeste. Naši sinovi Đorđe i Marko su takođe patili zbog toga, njima nismo mogli toliko da se posvetimo, ni psihički ni finansijski. Mogu da kažem da je Đorđe bio čak i veći talenat za tenis od Novaka u tim nekim mlađim godinama, ali smo mi morali da se fokusiramo na Novaka. Bilo je mnogo teških situacija. Čak sam i od Novaka krio koliko je teško jer sam pred decom morao da budem jak. A onda se zatvorim u kupatilo i tu se slomim da oni ne vide. Noletu sam tek kada je imao 17 godina rekao kakve sve probleme imamo jer on ništa od toga nije znao. Nije znao čak ni da smo živeli u iznajmljenim stanovima, a morali smo pet stanova da promenimo - rekao je za "Svet".

U vreme Novakovog odrastanja petočlana porodica Đoković živela u malom iznajmljenom stanu, a evo kako je izgledao dom u kome je odrastao Novak Đoković.

 

 

Komentari (0)

Loading