Celebrity News

Navalio kao blesav! Dragan Bjelogrlić uslikan u zagrljaju sa poznatom plavušom: Svi se pitaju što mu je ovo trebalo! Pogledajte fotografiju

Fotografija Dragana Bjelogrlića izazvala neviđenu pažnju u javnosti

Navalio kao blesav! Dragan Bjelogrlić uslikan u zagrljaju sa poznatom plavušom: Svi se pitaju što mu je ovo trebalo! Pogledajte fotografiju

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić više od 25 godina uživa u skladnom u braku sa nekadašnjom manekenkom Majom, sa kojom je dobio dvoje dece Alekseja i Miu. Iako se supružnici nikada ne eksponiraju u javnosti, i ptice na grani znaju da kod njih vlada ogromna ljubav koja je godinama postala samo čvršća i stabilnija, međutim i pored svih tih činjenica njihov brak nailazi na razne spekulacije, koje je sada dodatno podgrejala fotografija Dragana Bjelogrlića i jedne svima dobro poznate dame.

Pročitajte: Muškarci se ne menjaju! Kako se naša fatalna glumica PONOVO UMEŠALA U BRAK Maje i Dragana Bjelogrlića (FOTO)

Ata Images

 

Budući da važi za velikog zavodnika i pravog džentlmena koji je zbog prirode posla često okružen prelepim damama, Bjela se neretko nalazio na udaru medijskih natpisa, te su ga mnogo puta spajali sa raznim lepoticama.  To je bio slučaj i nedavno kada je na "Instagramu" osvanula fotografija Dragana Bjelogrlića na kojoj je u društvu Olivere Ćirković nekadašnje reprezetativke Jugoslavije u košarci, koja je ušla u svet kriminala i postala deo međunarodne kriminalne grupe “Pink Panter”.

Pročitajte: Svi vas vidimo! Ko je preplanula mačka koja je izašla iz aviona sa Draganom Bjelogrlićem (FOTO)

- Bjela - definicija gradskog mangupa! Umetnik čije nas lice vraća u srećne dane stare Juge. Čovek koji oseća otkucaje duše nevaljalaca 90 ih, koje će kasnije policija okititi imenom "Pink Panteri". Blistavi, veliki, šarmantni, posebni Bjela...ZAUVEK ZLATNI DEČKO EX YUGE! - napisala je jedna od najpoznatijih žena našeg podzemlja uz fotografiju sa popularnim glumcem i pokrenula lavinu reakcija. 

Iako su se mogli pročitati komentari na konto prirode njihovog odnosa, svako ko prati rad glumačke legende zna da je fotografija nastala zbog poslovne saradnje koju ovaj dvojac uveliko planira. Naime, njena burna i povrh svega interesantna životna priča navela je Bjalogrlića da se upusti u novu avanturu, pa tako uskoro kreće sa snimanjem krimi serije "Ja, Pink Panter", po istoimenom romanu Olivere Ćirković, koja će do detalja ispratiti uzbudljive detalje o njenom životu mimo zakona.

Iako se o životu ove intrigantne žene mnogo pričalo, a mnogo se zna i iz njenih knjiga, došlo je vreme za ekranizaciju Oliverinih dela i života, pa seriju na ovu temu publika sa nestrpljenjem iščekuje. Opravdano ili ne, nije na nama da sudimo.

Komentari (0)

Loading