Celebrity News

Nataša Ninković sa mužem otputovala na odmor pa objavila predivne fotografije: Ovako uživa srećan i bogat bračni par (FOTO)

Muž Nataše Ninković bogati je biznismen koji glumici ispunjava sve želje

Nataša Ninković sa mužem otputovala na odmor pa objavila predivne fotografije: Ovako uživa srećan i bogat bračni par (FOTO)

Miloš Nadaždin

Deset godina je muž Nataše Ninković stariji od glumice, a upravo ta razlika u godinama koja je po mišljenju mnogih mogla da napravi razdor, zapravo je učvrstila odnos glumice i zgodnog biznismena. Vrlo mlada Nataša je uplovila u vezu sa Nenadom Šarencem sa kojim ima dva sina Matiju i Luku, a danas može da se pohvali dve i po decenije dugim vrlo skladnim i uzornim bračnim odnosom. 

Pročitajte: Ne mogu to više da podnesem, svađe su mi oduzele mnogo snage! Nataša Ninković prvi put PRIZNALA (FOTO)

Instagram screenshot @natasaninkovic

 

Instagram

 

Instagram

 

Dramska umetnica nije krila da je i u njenom braku, kao i u svakom drugom, svojevremeno bilo pored uspona i padova, da je čak sa suprugom ranijih godina posećivala i bračnog terapeuta, istovremeno je isticala da je ljubav i rad na odnosu samo dodatno učvrstio vezu koju gaji sa Nenadom. 

Pročitajte: Muž Nataše Ninković posle dugo vremena u javnosti: Jedan gest otkriva kako se ponaša prema slavnoj supruzi (FOTO)

Instagram

 

Danas glumica i biznismen važe za jedan od najskladnijih parova, koji budući da je sinove poslao na studije u inostranstvo, iznova uživa u zbližavanju, a po svoj prilici i putovanjima. Pre par dana Nataša i Nenad otputovali su na Kipar, gde su odseli u vrlo luksuznom odmaralištu na samoj obali mora. Columbia beach naziv je plaže na kojoj provode najviše vremena, u pozadini se čuje pop strana muzika, svuda su rasprostranjene baštenske garniture, a izlazak i zalazak sunca sa tog mesta naprosto bude romantiku.

Pročitajte: Ko je muškarac koga poznata glumica voli 25 godina

Instagram

 

 

Nagađa se da je muž Nataše Ninković najzaslužniji za ovaj ugođaj, da je smeštaj sam birao u želji da supruzi udovolji. Briga i potreba za ugađanjem kod supružnika je obostrana što takođe njihov brak čini čvrstim.

Komentari (0)

Loading