Celebrity News

Stigla fotka iz Sevilje koja nam pokazuje kako se Gudeljevi ophode prema trudnoj Anastasiji: Ovo je prava istina (FOTO)

Porodica Nemanje Gudelja iznela stav o snahi

Stigla fotka iz Sevilje koja nam pokazuje kako se Gudeljevi ophode prema trudnoj Anastasiji: Ovo je prava istina (FOTO)

Porodica Nemanje Gudelja prošlog maja bila je gost u Cecinom porodičnom domu, gde su zajedno proslavili Anastasijin rođendan. Tada je sve izgledalo idilično, a Gudeljevi su, čini se bili opčinjeni budućom snajom. Međutim, svega nekoliko meseci kasnije, sve je čini se krenulo u drugom smeru.

Naime, dok je muški deo porodice nastavio da podržava vezu, majka i sestra Nemanje Gudelja otpratile su Tasu sa "Instagrama", a ne zna se da li su progovorile nakon što je objavljeno da Anastasija čeka bebu.

Pročitajte: Šta je ovoj ženi? Reakcija svekrve Anastasije Ražnatović nakon vesti o trudnoći je šokantna, evo šta je sada uradila (FOTO)

Instagram

 

Porodica Nemanje Gudelja gotovo da se o ovim vestima nije oglašavala, a sada je jednim gestom, čini se, izrazila i svoj stav. Naime, na poslednjoj objavljenoj porodičnoj fotografiji iz Sevilje, porodica Nemanje Gudelja pozira bez Anastasije. Neki su to odmah protumačili kao potvrdu narušenih odnosa i stav Gudeljevih prema budućoj snahi, dok su drugi komentarisali da se trudna Tasa ovoga puta našla sa druge strane objektiva, kako bi uhvatila ovaj porodični momenat. Takođe, moguće je da je ova fotografija nastala pre nego što je Anastasija uopšte ušla u život Gudeljevih i da je tek sada objavljena.

Pročitajte: KONAČNO: Anastasija uslikana sa porodicom Nemanje Gudelja! Pogledajte zajedničku fotografiju i OVE IZRAZE LICA

Instagram

 

Ono što je bitno je da Nemanja obožava svoju trudnu izabranicu i da daje sve od sebe da joj život u Španiji učini bajkovitim, a stav ostalih članova familije nije ni važan.

Komentari (0)

Loading