Celebrity News

E sad smo kvit! Anastasija se oglasila brutalnom porukom i otkrila šta se stvarno dešava u Sevilji (FOTO)

Reči Anastasije Ražnatović šokirale su javnost, da li su upućene Oliveri Gudelj?

E sad smo kvit! Anastasija se oglasila brutalnom porukom i otkrila šta se stvarno dešava u Sevilji (FOTO)

Uprkos daljini i brojnim predrasudama, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Na harmoničan ljubavni odnos sumnju su bacile spekulacije da Cecina ćerka nije u dobrim odnosima sa Nemanjinom majkom Oliverom Gudelj

Pročitajte: Oliveri Gudelj NIJE DOBRO - Anastasija je pobedila baš na Dan žena, fotografija pokazuje ko ipak vlada u porodici Gudelj

Instagram

 

Priče o porodičnim sukobima dodatno je podgrejala činjenica da je Olivera otpratila Anastasiju sa Instagrama, a isto je učinila i mlada pevačica. Da je razdor među njima nepremostiv, prema mišljenju korisnika pomenute društvene mreže, svedoče reči Anastasije Ražnatović koje je nedavno podelila u okviru svoje stori priče. 

- Kad mi učine a da to nikad i ne pomenu rodi se u meni želja da im dobro boljim vratim. A kad mi učine pa prekore duša mi je lakša za dva broja i kvit smo - napisala je pevačica. 

Pročitajte: Šta se ovo dešava u Sevilji - Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o snaji Anastasiji, Instagram gori

Instagram

 

Reči Anastasije Ražnatović pokrenule su lavinu komentara, a mnogi se pitaju da li su one upućene upravo Oliveri. Niko od aktera se ovim povodom nije javno oglašavao, a budući da Cecina ćerka već neko vreme boravi u Sevilji verujemo da će probleme, ako oni uopšte i postoje, rešiti mirno i bez pompe. 

Pročitajte: Svekrva, možeš da gledaš i PLAČEŠ - Kako je Anastasija pobedila u ratu sa Gudeljovom majkom i jednom fotkom je porazila (FOTO)

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su proslavili godinu dana veze, a tim povodom su svoje profile osvežili zajedničkim fotografijama. 

- Srećna prva godišnjica, srećo moja. Volim da me voliš - napisala je ushićeno Tasa, a Nemanja joj je uzvratio istom merom: 

- Prva godina do zauvek bubo - poručio je fudbaler. 

Komentari (0)

Loading