Celebrity News

Šta je ovoj ženi? Reakcija svekrve Anastasije Ražnatović nakon vesti o trudnoći je šokantna, evo šta je sada uradila (FOTO)

Svekrva Anastasije Ražnatović ne želi da se oglašava

Šta je ovoj ženi? Reakcija svekrve Anastasije Ražnatović nakon vesti o trudnoći je šokantna, evo šta je sada uradila (FOTO)

Kao bomba odjeknula je danas vest da Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uskoro postaju roditelji. Cecina naslednica trudničke dane provodi u Španiji sa svojim izabranikom i srećnija je nego ikad, a kako na celokupnu situaciju gleda svekrva Anastasije Ražnatović, Olivera Gudelj mnoge zanima.

Pročitajte: E sad smo kvit! Anastasija se oglasila brutalnom porukom i otkrila šta se stvarno dešava u Sevilji (FOTO)

Instagram

 

Naime, da Tasa nije u dobrim odnosima sa pojedinim članovima porodice svog, po svemu sudeći, budućeg supruga i ptice na grani znaju. Naime, Nemanjina majka, svekrva Anastasije Ražnatović i sestra Vanja iako je u prvi mah delovalo da sa mladom pevačicom imaju dobar odnos, iznenada su se odlučile na krupan korak. Otpratile su izabranicu svog sina i brata na "Instagramu", što nikako nije moglo proći nezapaženo, te se na ovu temu naširoko u medijima spekuliše i po mišljenju mnogih, upravo njih dve dovele su do veoma neprijatne situacije i narušenih porodičnih odnosa.

Zbog čega ženski članovi fudbalerove porodice sa Tasom ne žele kontakt, niko ne zna, na ovu temu glavni akteri se ne oglašavaju, a mnogi su zaključke o animozitetu koji gaje prema devojci svog sina i brata izvodili na osnovu njihovih Instagram profila koji su detaljno analizirani.

Pročitajte: Oliveri Gudelj NIJE DOBRO - Anastasija je pobedila baš na Dan žena, fotografija pokazuje ko ipak vlada u porodici Gudelj

Instagram

 

Budući da je svaka objava Nemanjine majke dovođena u vezu sa Tasom na razne načine, gospođa Gudelj odlučila je da tome stane na put, te je ugasila svoj Instagram nalog i otvorila jedan koji deli sa svojim mužem, a koji je zaključala, te se izvodi zaključak da nije želela da se susreće sa nezgodnim pitanjima i komentarima, posebno sad kada je unuče na putu i kada bi trebalo da sa ostalim članovima porodice Tasi bude najveća podrška.

Da li će nezgodna svekrva Anastasije Ražnatović posle ove najlepše vesti stati na loptu, popustiti i rešiti nesuglasice sa budućom snajkom, pokazaće vreme koje je pred nama, a ono u čemu se svi slažu jeste da je ljubav i ovog puta pobedila, želela to Olivera ili ne.

Komentari (0)

Loading