Celebrity News

Ta žena DIRA ono što je MOJE: POTRES u vezi Snežane Đurišić i Vanje Miloševića, UHVATILA GA SA OVOM POZNATOM NOVINARKOM (FOTO)

Kriza u vezi Snežane Đurišić i Vanje Miloševića tema je medija

Ta žena DIRA ono što je MOJE: POTRES u vezi Snežane Đurišić i Vanje Miloševića, UHVATILA GA SA OVOM POZNATOM NOVINARKOM (FOTO)

Da je nastupila kriza u vezi Snežane Đurišić i Vanje Miloševića mediji sumnjaju već neko vreme. Pisalo se dosta o popularnim emotivnim partnerima koji su romansu otpočeli u zrelim godinama, u početku se čak verovalo da je to prolazna afera, međutim, pevačica i doktor ginekologije demantovali su slutnje i pokazali da je to među njima više od fizičke privlačnosti.

Pročitajte: Snežana Đurišić REKLA KRAJ, IZDAJU ne prašta! Evo šta je pronađeno u Vanjinom telefonu i šta piše u porukama koje su bile PRESUDNE (FOTO)

Boško Karanović

 

Ljubav povezuje Snežanu i Vanju, jaka, stabilna ljubav potkovana podrškom i razumevanjem. Poverenje, međutim, kao takođe važna stavka svakog odnosa uvek se nekako dovodilo u pitanje kada su estradna umetnica i ginekolog u pitanju.

Pročitajte: Snežana Đurišić se OŠIŠALA DO GLAVE: Novu frizuru predstavila okružena voljenim muškarcem i svojom decom, fotografija šokirala ceo Instagram

Boško Karanović

 

Ako se o nečemu proteklih par godina pisalo to je da je Vanja svoju izabranicu prevario. Uprkos oštrim demantima, nastavljeno je da se na tu temu spekuliše, naravno s povodom. Šarmantni doktor voli da je okružen lepim damama, voli sa njima i da flertuje, što navodno pevačici ne smeta, ipak da li je to baš tako?

Pročitajte: Svi dobro znamo kakva je Snežana Đurišić: Unuka poznate pevačice prvi put u javnosti, njene reči o babi ćete dobro zapamtiti

Ata Images

 

Povod za nove spekulacije po kojima je nastupila kriza u vezi Snežane Đurišić i Vanje Mioševića nastupio je danas kada je novinarka Vesna de Vinča gostujući u jednoj TV emisiji podelila snimak sa ginekologom na svom profilu. U jednom momentu ona mu je poručila da je izuzetno lep, a svi su se istoga trena zapitali kako će pevačica preko ovoga preći, hoće li joj komplimenti na konto izgleda njenog izabranika zasmetati ili će joj imponovati, na kraju krajeva hoće li Vesninu dosetku ona smatrati duhovitom.

Pročitajte: Rada Manojlović progovorila o aferi mito u Zvezdama Granda: Zbog Snežane Đurišić moja baka je primljena u Urgentni...

 

 

Komentari (0)

Loading