Celebrity News

Pogledajte šta se dešava u mojoj kući! Bogdanino PRVO OGLAŠAVANJE posle porođaja slomilo SVIMA SRCE: VIŠE NIŠTA NIJE KAO PRE (FOTO)

Mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića topi srca

Pogledajte šta se dešava u mojoj kući! Bogdanino PRVO OGLAŠAVANJE posle porođaja slomilo SVIMA SRCE: VIŠE NIŠTA NIJE KAO PRE (FOTO)

Ata Images

Mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića kada je pre nešto više od mesec dana došao na svet,uneo je posebnu rados i toplinu u srca svih članova poznate porodice, a nesumnjivo se Krstanu najviše obradovao maleni Željko koji je sa nestrpljenjem dočekao da postane stariji brat.

Pročitajte: Drama u kući Ražnatovića! Evo šta se desilo sa Bogdanom nakon što je rodila malog Krstana

Creative Couple Media

Koliko Željko uživa u novoj ulozi i koliko je brižan bata, govori prva zajednička fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama i raznežila mnoga srca.

Naime, stariji Veljkov i Bogdanin sin ponosno je izveo Krstana u šetnju, sa preslatkim osmehom on je gurao kolica u kojima je Krstan bio, a kada je beba zaspala on je ušao u kolica kako bi se sa njm provozao.

Pročitajte: Prizor topi i najtvrđa srca - Bogdanin i Veljkov sin prvi put pred kamerama, upoznajte Krstana Ražnatovića (FOTO)

 

 

Ovaj prizor prave porodične idile pobrao je mnoštvo simpatija i lepih komentara na "Instagramu", a ako ste se zapitali na koga najmlađi Ražnatović liči, budući da mu je lice na fotografiji sakriveno, otkrila je Bogdanina mama nekoliko dana nakon njenog porođaja:

- Čestitke stižu svakodnevno, na proslavi je bilo stvarno veselo i prelepo. Sa Bogdanom se čujem non-stop, ona je dobro. Videli smo se i preko video-poziva, ali i uživo. Beba je super! Videla sam unuka, presladak je! Liči na svog brata, tu su slični, imaju iste crte lica. Malo je tamniji, Željko je bio malo plavlji, ali deca se za godinu dana promene, videćemo - rekla je Danijela Rodić.

Komentari (0)

Loading