Celebrity News

Malena Alba Grašo prvi put uslikana u šetnji: Petrova i Hanina ćerkica uživa kao kraljica, PRESLATKA JE (FOTO)

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić je preslatka

Malena Alba Grašo prvi put uslikana u šetnji: Petrova i Hanina ćerkica uživa kao kraljica, PRESLATKA JE (FOTO)

Boško Karanović

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić centar je sveta svojih roditelja.

Pevač Petar Grašo i njegova izabranica, takođe pevačica, Hana Huljić, prošle godine u julu postali su ponosni roditelji devojčice Albe koja je u njihova srca unela posebnu radost i toplinu.

Roditelji se trude da pored brojnih obaveza svaki trenutak na najlepši način provedu sa svojom naslednicom, pa se može reći da ćerka Petra Graša i Hane Huljić uživa u svakom trenutku, posebno kada je porodica na okupu.

Pročitajte: Mala Alba PRESREĆNA, mama Hana obučena kao holivudska diva - Zavirite na proslavu krštenja ćerkice Petra Graša (FOTO)

Da je Alba pravi mali anđeo imali smo prilike da se uverimo pre nekoliko meseci kada ju je mama prošetala gradom i privukla sve poglede prolaznika, a sada ju je na svež vazduh izvela baka Vjekoslava, Hanina mama koja sa malenom princezom obožava duge šetnje.

Pročitajte: Ćerka Petra Graša i Hane Huljić je MALI ANĐEO! Ovo je prva fotografija iz šetnje sa mamom, prizor koji će vas raznežiti (FOTO)

Baka i unuka nisu mogle proći nezapaženo, a fotografije koje su ovom prilikom zabeležene, izazvale su mnoštvo predivnih komentara.

Pročitajte: Hana je slomljena i to pred Novu godinu - Petar Grašo rekao KRAJ, nije izabrao zajednički život

Osim toga što se svi slažu da Hanina mama izgleda nikad bolje i u opuštenoj varijanti prilagođenoj dnevnim aktivnostima, zvezda društvenih mreža svakako je ćerka Petra Graša i Hane Huljić koja je za svaki izlazak napolje, stilizovana po najnovijim bebi trendovima.

Komentari (0)

Loading