Celebrity News

KRAJ! Bogdana se tek porodila, Veljko šokirao porodicu odlukom: U tu kuću se VIŠE NE VRAĆAM!

Mlađi sin Veljka Ražnatovića iz korena je promenio život Cecinog naslednika

KRAJ! Bogdana se tek porodila, Veljko šokirao porodicu odlukom: U tu kuću se VIŠE NE VRAĆAM!

Pre nešto više od mesec i po dana mlađi sin Veljka Ražnatovića došao je na svet, što je porodicama Ražnatović i Rodić pričinilo veliku radost. Sreća zbog rođenja drugog naslednika Krstana u velikoj meri uticala je na odulke Cecinog prvenca koji od venčanja sa Bogdanom živi i radi u Titelu. 

Pročitajte: Suze i drama: Bogdana Ražnatović pustila kamere na svoj porođaj, ovi prizori će vas potresti (FOTO)

ATA Images

 

Imanje na kom je stvorio dom iz snova Veljko je osnovao farmu, uživa u slobodi koju mu pruža ravnica i to što mu papraci ne dišu za vratom. Okrenuo se mirnom porodičnom životu, a tek su veliki planovi pred njim. Cecin mezimac planira u tazbini da otvori bokserski kamp za decu, koji će biti pristupačan za sve. Shvatio je Veljko koliko je sport važan za decu, a kako je otac dvojice sinova osnivanje kampa mu je prioritet.

Pročitajte: Do ovoga je moralo doći: Danijela Rodić posle rođenja drugog unuka saopštila vesti o Veljku i Bogdani koje su šokirale javnost i porodicu

printscreen

 

Sa tim će krenuti ozbiljnije nakon što Krstan malo ojača. Mlađi sin Veljka Ražnatovića za sada sa mamom, tatom i mlađim bratom Željkom uživa u toplini vile u Ljutice Bogdana, a vrlo brzo čim Bogdana oseti da je potrebno svi će se preseliti u Titel, odakle Veljko svakodnevno putuje u Novi Sad na treninge.

Pročitajte: Tajna porodičnog blaga: Ovu dragocenost je pokojni Arkan ostavio u amanet sinu Veljku FOTO

printscreen

 

Sada on to čini iz Beograda i to je privremena mera, nada se da će se vrlo brzo to promeniti te da će se vratiti načinu života na koji je navikao i čini ga radosnim. O planovima za sebe i porodicu, kao i profesionalnim idejama govorio je u okviru emisije "Ceca show" koji se emituje na Blic TV.  

- Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge  - izjavio je Ražnatović.

 

Komentari (0)

Loading