Celebrity News

Drama u kući Ražnatovića! Evo šta se desilo sa Bogdanom nakon što je rodila malog Krstana

Mlađi sin Veljka i Bogdane Ražnatović već roditeljima zadaje slatke muke

Drama u kući Ražnatovića! Evo šta se desilo sa Bogdanom nakon što je rodila malog Krstana

Ata Images

Pre nešto više od tri nedelje mlađi sin Veljka i Bogdane Ražnatovića stigao je na svet, što je obradovalo čitavu porodicu. Bake, deke, tetke, ujaci i stričevi poželeli su dobrodošlicu malenom Krstanu. U domu Ražnatovića danima se slavilo njegovo rođenje, a otkako je dečak izašao iz porodilišta sve oči uprte su u njega.

Pročitajte: Više ga voli, sada nema sumnje: Evo ko je muškarac koji je stao između Veljka i Bogdane (FOTO)

Creative Couple Media

 

Veljko, kao ponosni otac dva sina potrudio se da svom prvom nasledniku Željku, što više približi brata, a već nedeljama vrlo posvećeno pomaže oko bebe i nastoji da suprugu gotovo u svemu što može odmeni. Budući da Bogdanu još uvek boli rana od carskog reza, a da analgetike ona ne želi da pije zbog dojenja, Veljko je na sebe preuzeo sve obaveze oko mališana. Menja pelene, hrani ga, kupa, a kako piše Svet ništa od navedenog mu ne pada teško, naprotiv, izuzetno je poletan a kada nastupe problemi i nešto u šta se ne razume ima sa kim da se posavetuje jer je kuća puna.

- Sva sreća što su tu i Ceca i Lidija, obe su podigle decu i lako im je da pomognu oko bebe, ali od Veljka njih dve ne mogu da dođeu na red. On je presrećan što ima dva sina, to je želeo svim srcem jer on nije odrastao pored oca i taj odnos mu nedostaje celoga života - ispričao je izvor blizak porodici.

Pročitajte: TRUDNA JE! Veljko i Bogdana presrećni, upravo smo dobili potvrdu (FOTO)

ATA Images

 

Mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića u odličnim je rukama i već je postao miljenik čitave familije. I Ražnatovići i Rodići ga obožavaju.

Komentari (0)

Loading