Moda

Samo što se nije porodila, pa što bi bilo šta više krila! Anđelka otkrila kakva osećanja gaji prema ocu svog budućeg deteta (FOTO)

Novi dečko Anđelke Prpić nestrpljivo čeka rođenje ćerke ili sina

Samo što se nije porodila, pa što bi bilo šta više krila! Anđelka otkrila kakva osećanja gaji prema ocu svog budućeg deteta (FOTO)

Petar Đorđević

Nedugo od razvoda novi dečko Anđelke Prpić osvojio je srce komičarke, koja o svom emotivnom statusu duži vremenski period nije želela za javnost da priča. Iz tog razloga svi su se iznenadili kada je do medija stigla informacija da je glumica u drugom stanju.

Pročitajte: Otac Anđelke Prpić ne može više da ćuti! Javno izneo stav o ćerki i njenom novom dečku, POTRES u porodici (FOTO)

Instagram

 

Romansa sa jednim od najboljih prijatelja bivšeg supruga prerasla je u nešto mnogo više, čega ni sama nije bila svesna. Trudnoća je, narodski rečeno glumici  “otvorila oči”, te je radosnu vest da će po drugi put postati majka radosno prigrlila.

Pročitajte: Navalio kao blesav! Dečko Anđelke Prpić se ljubi u parku sa prelepom plavušom, pogledajte fotku

Boško Karanović

 

Budući da novi dečko Anđelke Prpić šarmantnu umetnicu i voditeljku nije zaprosio o venčanju se još uvek ne priča, što ne umanjuje bliskost i privrženost emotivnih partnera.

Pročitajte: Fotografija Anđelke Prpić od pre 10 godina izazvala BURU: Šta je sve na sebi operisala, pogledajte dokaze (FOTO)

ATA Images

 

Koliko Mirka voli glumica je nedavno objasnila interesantnom objavom na Instagramu. Naime, ona je objavila crtanog junaka Džerija kojem srce nesnosno jako lupa, a ispod piše.
- Ja svaki put kad vidim mog dečka.

Pročitajte: Više nema dileme: Anđelka jednom slikom konačno otkrila pol bebe (foto)

Instagram

 

Emotivni partneri nisu pred oltarom, ali su uveliko otpočeli zajednički život, te s nestrpljenjem iščekuju dolazak prinove. Najviše joj se raduje Anđelkin naslednik iz prvog braka Jakša.

Pročitajte: Mama se baš potrudila: Pogledajte kako je Anđelka Prpić uredila sobu za bebu FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading