Celebrity News

Život nas je razdvajao, ALI SMO SE SPOJILI: Arijana Mihajlović POKAZALA MUŠKARCA koji joj je pomogao da preboli smrt muža (FOTO)

Arijana Mihajlović nakon Mihine smrti promenila je život iz korena

Život nas je razdvajao, ALI SMO SE SPOJILI: Arijana Mihajlović POKAZALA MUŠKARCA koji joj je pomogao da preboli smrt muža (FOTO)

Daleko interesantnija je domaćim medijima Arijana Mihajlović nakon Mihine smrti. Volela je novinarska branša suprugu pokojnog trenera i dok je on bio živ, ipak čini se da se interesovanje za njen život, rad, odnos prema porodici, pa i drugim muškarcima sve više širi. Ljude zanima kako se prelepa Italijanka nosi sa novom životnom etapom, možda čak i najtežom i životu. Zanima ih u kojoj meri joj naslednici pomažu da odagna bol i šta joj osim njih okupira misli, koje su svojevremeno bile rezervisane i za Mihu.

Pročitajte: Ljubavi, obećala sam ti… Arijana Mihajlović otkrila detalje poslednjeg razgovora sa Sinišom i svima slomila srce

 

 

Nije tajna da je još na početku suprugove borbe Arijana podršku potražila u roditeljima i bratu Valteru Rapaconiju. Bez topline zagrljaja oca i majke ona zasigurno ne bi uspela da se tako jako i snažno nosi sa svim dešavanjima od 2019. godine, kada je Mihajloviću prvi put dijagnostikovana leukemija.

Pročitajte: Slavlje u domu Mihajlovića: Konačno došlo vreme za srećne dane, Viktorija otkrila detalje (foto)

 

 

U zagrljaju roditelja i brata ona se lagano priprema za venčanje mezimice Virdžinije, koja će svom izabraniku, fudbaleru Alesandru Voljaku uskoro izgovoriti sudbonosno da. Dve godine je prošlo od veridbe, u međuvremenu Miha nas je napustio, ali je zato na svet stigla naslednica sportiste i influenserke. Devojčica je donela novu radost u čitavu porodicu.

Pročitajte: Slomila se pred svima na pomenu: Detalj na grobu Siniše Mihajlovića SLEDIO udovicu Arijanu (FOTO)

 

 

Arijana Mihajlović nakon Mihine smrti posvetila se odgoju unuke, a evo sada je dobila razlog više za radost. Na raspolaganju je Virdžinij za sve pripreme oko venčanja, okrenuta je i drugim naslednicima, dok ni lekovite sate sa bratom ona nikako ne propušta.

Pročitajte: Tuga: Arijana Mihajlović na Sinišin rođendan objavom svima slomila srce, stiže joj podrška sa svih strana (FOTO)

 

 

Valter Rapaconi, ako je suditi po Instagramu, prirodnjak je i takođe sportista. Odlazi u teretanu, odlično izgleda, ali prvenstveno je on posvećen prirodi.  Okružen životinjama i zelenilom svoj je na svome, a čini se da lagano on to svoje viđenje prenosi i na sestru, kojoj je u ovom momentu definitivno neophodan dodir sa prirodom, koja se mnogima pokazala lekovitom. Ispod njihove zajedničke slike Arijana je napisala:

- Kao grane na drvetu rastemo i odlazimo u suprotnim pravcima, ali naš koren ostaje isti i snažan.

Pročitajte: Baš na Uskrs: Sinišina udovica BLISTA U VENČANICI! Arijana ponosno objavila slike sa VENČANJA, poručila da za ljubav vredi živeti (FOTO)

 

 

 

Komentari (0)

Loading