Celebrity News

Nije mogao više da trpi, odavno je hteo da ode! Siniša Kovačević REKAO KRAJ, Ljilja Blagojević se oglasila na Instagramu i POTVRDILA (FOTO)

Odluka Siniše Kovačevića uzdrmala čitavu porodicu

Nije mogao više da trpi, odavno je hteo da ode! Siniša Kovačević REKAO KRAJ, Ljilja Blagojević se oglasila na Instagramu i POTVRDILA (FOTO)

ATA Images

Odluka Siniše Kovačevića odjeknula je kao bomba medijima.

Porodica Siniše Kovačevića i Ljiljane Blagojević vrlo je često poslednjih godinu dana u fokusu medija. Njihovo delovanje, najpre životi na dve različite lokacije doprinele su spekulacijama, te se tako pričalo da sa njihovim brakom nešto nije u redu. Naime, Siniša najviše voli vreme da provodi u vikendici, dok Ljilja dosta putuje sa drugaricama, a voli i da je u poseti ćerki Kalini, kojoj je sada kada se po drugi put razvela potrebna svaka vrsta pomoći oko odgoja ćerki.

Pročitajte: Jedine sačuvane HIT fotke najsrećnijeg dana: Ljiljana Blagojević blista u raskošnoj venčanici, Siniša Kovačević ima dugu kosu do pola leđa!

Petar Đorđević

 

Sve pomenuto iznedrilo je nagađanja koja su se množila, a za razliku od bračnog para koji je odlučio da naslovne strane ignoriše, Kalina se u neko doba oglasila i istakla da su njeni roditelji zajedno i da se vole kao prvog dana. Tek nakratko, posle ove izjave, Sinišu i Ljilju mediji su ostavili na miru, ipak juče se pojavio novi razlog da se o poznatoj porodici piše i spekuliše.

Pročitajte:Ovde ćerke Kaline Kovačević provode najlepše vikende: Zavirite u dom Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića (FOTO)

Instagram

 

Odluka Siniše Kovačevića povod je za nove naslove u štampi, a čini se da je dramaturg svojim potezom uzburkao sve oko sebe, pa i Ljilju i Kalinu.

Pročitajte: Ljiljana Blagojević zbog Siniše lila gorke suze: Kalina Kovačević otkriva najtužnije vesti o svojoj porodici

Jelena Jovanov

 

Javnost je već neko vreme upoznata sa tim da osim što je dramaturg, romanopisac i scenarista Siniša aktivan u političkom delovanju. Naime, on je svojevremeno dospeo na mesto potpredsednika Narodne stranke i postao poslanik u Narodnoj skupštini. Takođe on je sve do juče obavljao ulogu člana i predsednika Odbora za kulturu i informisanje.

Pročitajte: Šokantna ispovest Kaline Kovačević: Preživela sam kliničku smrt, beba je bila životno ugrožena!

Luka Šarac

 

Odluka Siniše Kovačevića da na ovu poslednju i te kako u ovom momentu važnu funkciju podnese ostavku, uzdrmala je čitav glumački svet, ostale poslanike, a ponajviše porodicu dramaturga, koja mu je doduše pružila podršku putem društvenih mreža.

- Čini mi se da moj intelektualni i moralni plato nije adekvatan poziciji koja se tamo zauzima“, rekao je Kovačević, obraćajući se u Skupštini Srbije, a Ljilji i Kalini nije ostalo ništa drugo do da mu upute jedno veliko bravo.

Pročitajte: Stan u centru grada menjali biste za ovaj raj: Vikednica Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića na obali Dunava je nestvarna FOTO

 

 

 

Komentari (0)

Loading