Celebrity News

Fotografija koja je zapalila Instagram! Lepa Brena u toplom zagrljaju muža mlađe koleginice: Šta će reći Boba? (FOTO)

Fotografija Lepe Brene privukla veliku pažnju

Fotografija koja je zapalila Instagram! Lepa Brena u toplom zagrljaju muža mlađe koleginice: Šta će reći Boba? (FOTO)

Ata Images

Lepa Brena već decenijama nosi titulu najveće jugoslovenske zvezde, a kada je bila na vrhuncu karijere svaki njen korak u stopu se pratio i ljudi su je naprosto obožavali. Iz tog razloga svaka fotografija Lepe Brene iz mlađih dana koja osvane na društvenim mrežama privuče ogromnu pažnju, a pored njene lepote i stasa na kojim su joj mnoge dame zavidele, posebno je interesantno i to sa kim je bila u društvu popularna pevačica.

Pročitajte: TUGA u domu Lepe Brene! Pevačica se oglasila saopštenjem na Instagramu i RASPLAKALA naciju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa, harizmatična i pre svega društvena, Lepa Brena često se nalazila u društvu moćnih i poznatih muškaraca, te ni nju nisu zaobilazile spekulacije na konto odnosa sa mnogim prijateljima ili saradnicima, a fotografija Lepe Brene od pre tridesetak godina koja je sada osvanula na jednoj Instagram stranici ponovo je dospela u žižu javnosti.

Razlog je taj što je pevačica fotografisana u društvu poznatog estradnog menadžera Vlade Perovića koji je svojevremeno bio veoma popularan. Devedesetih godina bio je vlasnik nekoliko najpoznatijih klubova i restorana u Beogradu, a mnoge velike estradne zvezde sa njim su sarađivale, te ne čudi što je toliko bio intrigantan.

Pročitajte: Vreme je da saznate šta mi Brena radi, NEIZDRŽIVO JE! Prijovićka konačno otkrila šta se dešava u domu Živojinovića, NASTAO MUK

Njegovo ime vezuje se i za Breninu koleginicu Lepu Lukić sa kojom je bio u braku koji se neslavno završio, a takođe široj javnosti je poznat i kao muž pevačice Suzane Perović i nekadašnje učesnice jednog rijaliti programa.

Iako je fotografija Lepe Brene i pomenutog menadžera nastala na prijateljskoj i poslovnoj osnovi, nije mogla proći nezapaženo, te se o istoj naširoko priča, a mnogima je za oko zapao i izgled folk dive iz tog perioda i božanska lepota kojom je plenila.

Komentari (0)

Loading