Celebrity News

Sanja Marinković godinama skrivala PRAVO STANJE u porodici! Pogledajte samo kako se ponaša prema svojoj snaji (FOTO)

Brat Sanje Marinković srećno je oženjen

Sanja Marinković godinama skrivala PRAVO STANJE u porodici! Pogledajte samo kako se ponaša prema svojoj snaji (FOTO)

Jelena Simonović

Pored sina Strahinje, brat Sanje Marinković najvažnija je muška figura u životu voditeljke. Otkako je pre par godina ona ostala bez oca, a saznalo se i da se razvela od supruga Aleksandra Uhrina, daleko više ona se zbližila sa bratom, koji se posle dugog niza godina života u inostranstvu konačno vratio u Srbiju.

Pročitajte: Topi se u zagrljaju moćnog političara iz vlasti: Fotografija sa rođendana Sanje Marinković otkrila tajnu, pogledajte KOLIKO GA VOLI

Srđan Bosnić

 

Bojan se, naime, davnih dana preselio u London gde se posvetio svom biznisu. Jedno vreme, tokom mlađih dana i Sanja je boravila kod njega, tamo je i radila uslužne poslove, ipak zajednička odluka je bila da on sa porodicom nastavi život u domovini, čemu se voditeljka veoma obradovala. 

Pročitajte: Bivši muž Sanje Marinković propao, RAZVOD ga je dokusirio! Pogledajte kako danas izgleda Aleksandar Uhrin (FOTO)

Instagram

 

Brat Sanje Marinković srećno je oženjen dizajnerkom unikatnih šešira Jelenom, sa kojom ima sina i ćerku. Uspešan je preduzetnik, koji za razliku od sestre ne voli eksponiranje u javnosti. Gotovo je nemoguće u medijima videti njegovu sliku, a nije na odmet spomenuti da je svojevremeno on osvojio prvo mesto na sajmu pojoprivrede u Novom Sadu.

Pročitajte: POZNATI MUŠKARAC se pojavio i svi su zanemeli, pogledajte KOLIKO SE VOLE: Zavirite na proslavu 49. rođendana Sanje Marinković (FOTO)

Instagram

 

Bojan Marinković posvećen je poslu i porodici, voli putovanja ali retko kada vreme provodi u noćnim izlascima, što nije slučaj sa njegovom lepšom polovinom. Jelena Marinković, Sanjina zaova, vedrog je duha i uvek spremna za zabavu. Uglavnom to kako ona izgleda i ponaša se može se videti na voditeljkinom profilu na Instagramu, dok istovremeno pratioci mogu zaključiti kakav odnos snaja i zaova gaje.

Pročitajte: NOVI DEČKO Sanje Marinković je prezgodan i pravi džentlmen: Konačno je objavila fotografiju, svi joj zavide

Instagram

 

Sanja i Jelena sinoć su uživale u izvedbi Bajage i instruktora u jednom prestoničkom lokalu, što nje prvi put da zajedno provode vreme, a detalje večernjeg izlaska autorka emisije "Magazin In" objavila je na društvenim mrežama.

Pročitajte: PONOVO ZAJEDNO: Sin Strahinja pomirio Sanju Marinković sa mužem, opet stoje jedno uz drugo (FOTO)

Instagram

 

Ispod jedne od fotografija voditeljka je napisala "Snaja i zaova", a osmesi dve dame jasno su ukazivali na to da su jedna drugoj divno društvo, da se predivno slažu, zbog čega je brat Sanje Marinković najsrećniji. I voditeljka voli kada je porodica na okupu, te je vrlo često ona okružena voljenima kraj kojih se oseća najlepše.

Pročitajte: Bivše drugarice spojili praznici: Vesna progovorila o pomirenju sa Sanjom

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading