Celebrity News

Došao je i taj dan! Ćerka Vlade Divca pozira sa mladoženjom ispred mladenačkog stola: Svi komentarišu balsku VENČANICU (FOTO)

Usvojena ćerka Ane i Vlade Divca prelepo izgleda ispred mladenačkog stola

Došao je i taj dan! Ćerka Vlade Divca pozira sa mladoženjom ispred mladenačkog stola: Svi komentarišu balsku VENČANICU (FOTO)

Boško Karanović

Da je usvojena ćerka Ane i Vlade Divca u srećnoj vezi sa budućim doktorom Mihajlom Veruovićem to čak i vrapci na grani znaju. Zaljubljeni par već tri godine je zajedno, Mihajlo je imao priliku da upozna budućeg tasta i taštu, svojevremeno ih je posetio i u Americi, a sve je ukazivalo na to da će jednoga dana on mezimicu bivšeg reprezentativca u košarci on i zaprositi. 

Pročitajte:U domu Divčevih slavilo se do zore: Zavirite na luksuznu proslavu Petre Divac, poseban poklon stigao je od NJEGA (FOTO)

Instagram

 

Taj trenutak još uvek se nije dogodio, a spekuliše se da Mihajlo čeka da okonča studije. Da li je tako ili ne vreme će pokazati za sada emotivni partneri uživaju jedno u drugome.

Pročitajte:"Ja bez Ane ne mogu, ali ona bez mene..." Vlade Divac iznenadio porukom o svojoj supruzi, šta se krije u njihovom odnosu? (VIDEO)

Instagram

 

Svuda putuju, na rođendane dragih ljudi idu zajedno a kako je njihova generacija lagano počela i sa venčanjima, oni zajedno posećuju svadbena veselja.

Pročitajte:Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO RANO: Petra Divac saopštila majci i ocu vesti koje su ih ŠOKIRALE (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Upravo sa jednog takvog slavlja na Petrin Instagram dospela je fotografija nastala ispred mladenačkog stola. Naime, usvojena ćerka Ane i Vlade Divca i njen momak fotografisali su se sa mladencima.

Pročitajte:Detalji drame: Petra Divac otkriva šta joj je rekao Nikolas Saveljić nakon što je otkriveno da ju je porukama zlostavljao njegov otac Niša!

Instagram

 

Oboje su bili vrlo usklađeno obučeni, elegantni i lepi i može se reći mladu i mladoženju stajlingom zasenili.

Pročitajte:Ana Divac prvi put o biološkim roditeljima ćerke Petre: Učila sam je da im bude zahvalna, posebno majci

HELLO! arhiva

 

Svi se pitaju koje će stajlinge oni odabrati kada bude došlo vreme da njih dvoje stanu pred matičara i razmene bračne zavete.

Pročitajte:Vlade i Ana pretrnuli od straha: Luka Divac hitno hospitalizovan, slika iz bolnice obišla svet (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading