Celebrity News

Zagrljeni na ležaljci: Pogledajte ko je poznati muškarac sa kojim je Nataša Bekvalac uslikana na moru u Grčkoj (FOTO)

Dečko Nataše Bekvalac misterija je za domaću javnost

Zagrljeni na ležaljci: Pogledajte ko je poznati muškarac sa kojim je Nataša Bekvalac uslikana na moru u Grčkoj (FOTO)

Nataša Bekvalac sinonim je za ženu čija lepota može da zavrti pamet svakom muškarcu. Ipak, posle traumatičnih iskustava pop zvezda poslednjih godina uživa u singl statusu. Njeni izbori, više puta je i sama priznala, često nisu bili pravi, ali su joj doneli neprocenjivo iskustvo i naučili je važnim lekcijama.

I dok se dečko Nataše Bekvalac s nestrpljenjem očekuje, novosadska barbika, kako je mnogi zovu, u potpunosti se posvetila se poslu. Poznata kao neko ko se osim na sceni vrlo lepo snalazi i u saradnji sa modnim brendovima, Nata je prihvatila novi angažman zbog čega je spakovala kofere i napustila Srbiju. 

Pročitajte: Nisam ovako želela da živim, tuge imam U GALONIMA - Nataša Bekvalac šokirala objavom i poručila da je njen život sve osim savršenog

Instagram

 

Iako su mnogi nagađali da je prezgodni muškarac koji joj društvo pravi u Grčkoj novi dečko Nataše Bekvalac istina je sasvim drugačija. U pitanju je poznati dizajner Mihano Momosa, koji joj je blizak prijatelj i sa kojim je otputovala na Mikonos kako bi se fotografisala u njegovoj novoj kolekciji.

Pročitajte: Može da ih priušti svaka žena! Cipele Nataše Bekvalac su vodeći hit ovog leta (FOTO)

Dizajneru i pevačici se pridružila i Natina rođena sestra Kristina Bekvalac, a sudeći po fotografijama i video snimcima koje objavljuju na društvenim mrežama možemo zaključiti da se njih troje odlično provode, te ne sumnjamo da će kolekcija nastala u ovakvom okruženju biti veoma uspešna. 

Pročitajte: Dečko Hane Ikodinović više nije tajna, evo šta o njemu kaže stroga mama Nataša (FOTO)

Komentari (0)

Loading