Celebrity News

ZAJEDNO na romantičnoj večeri: Pogledajte fotografiju koja govori više od hiljadu reči, Duško Tošić blista od sreće i ponosa

Rastanak Jelene Karleuše i Duška Tošića uzburkao javnost- ovoga puta situacija je ozbiljna

ZAJEDNO na romantičnoj večeri: Pogledajte fotografiju koja govori više od hiljadu reči, Duško Tošić blista od sreće i ponosa

Instagram

Konačni rastanak Jelene Karleuše i Duška Tošića se nije desio, iako su ga oboje najavljivali.. Nekada skladni, danas prilično otuđeni supružnici odavno su se otpratili sa Instagrama, zajedničke objave više ne dele sa pratiocima, a čini se da sve manje vremena provode zajedno iako je dogovor da žive zajedno zbog ćerki Atine i Nike. 

Pročitajte: Duško Tošić se vratio ljubavi iz detinjstva! Zbog nje STALNO putuje u Novi Sad, pogledajte FOTOGRAFIJE i koliko je sada PRESREĆAN (FOTO)

Instagram

 

Šta se tačno dešava u četiri zida pevačice i fudbalera i da li je zaista rastanak Jelene Karleuše i Duška Tošića izvestan niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, ono što je za sada sigurno je da bivši sportista, danas sportski menadžer puno radi kako bi ćerkama obezbedio lagodan život i lepu budućnost. 

Pročitajte: Duško Tošić UHVAĆEN NA DELU: Uslikan je u loži stadiona u Novom Sadu, pogledajte sa kim uživa kao nikada pre (FOTO)

Instagram

 

Zbog prirode posla on dosta vremena provodi van granica naše zemlje, a sve češće se može videti u Turskoj, zemlji u kojoj ga naprosto obožavaju. Koliko je to obožavanje svedoči činjenica da su Dušku gde god da se pojavi sva vrata otvorena, u svim diskotekama on je rado viđen gost, dok mu u restoranima lično kuvari donose poručeno.

Pročitajte: Uslikani na tribinama na utakmici u Rimu, fotka se širi Instagramom brzinom munje: Pogledajte sa kim je Duško Tošić uhvaćen u Italiji (FOTO)

Instagram

 

Tako je bilo i nedavno kada je sa kolegom Jestrovićem u Istanbulu posetio renomirani lokal Cipriani, gde ih je dočekao niko drugi do trenutno najpopularniji kuvar na svetu Nusret. Budući da nije u svom restoranu, Nusret za Tošića nije kuvao ali mu je pravio društvo čitav večeri, kada je nastala i fotografija kojom se pohvalio na Instagramu.

Pročitajte: Tu ljubav niko ne može da spreči: Duško Tošić napustio Srbiju, najnovije fotografije su ga potpuno razotkrile FOTO

 

Instagram

 

 

Neosporno je da je suprug Jelene Karleuše uprkos komplikovanom bračnom statusu, nastavio dalje, da nastoji da uživa u životu i svim stvarima koje mu njegova nekadašnja, pa i sadašnja funkcija pružaju. U Turskoj sva zadovoljstva su mu naizvolte, a on plodove svoje popularnosti i te kako ubira.

Pročitajte: Najzad se oglasio: Uživa u muškom društvu

Instagram

 

 

Rastanak Jelene Karleuše i Duška Tošića ovoga puta bio je iz profesionalnih razloga, a svi se pitaju hoće li bračni par zajedno makar zbog ćerki da provede leto.

Komentari (0)

Loading