Moda

Šta se ovo desilo sa ćerkom Saše Matića? Svi su ostali šokirani kada su je ugledali, majka prva ZANEMELA (FOTO)

Ćerka Saše Matića pokazala je izuzetnu ljubav prema modi

Šta se ovo desilo sa ćerkom Saše Matića? Svi su ostali šokirani kada su je ugledali, majka prva ZANEMELA (FOTO)

Sve privilegije raskošnog života jednog muzičara ćerke Saše Matića uživaju. Pevač i njegova supruga Anđelija trude se da obema svojim mezimicama i Aleksandri i Tari obezbede sve, istovremeno da im pokažu jedini ispravan put kojim bi trebalo da krenu. Budući da deca više uče iz postupaka svojih roditelja manje iz njihovih rečenica i saveta, naslednice muzičke zvezde izrasle su u predivne devojke, lepo vaspitane i sa jasnim ciljevima u životu.

Pročitajte: Srce je zauvek slomljeno! Saša Matić kroz suze poručio: Život me je prerano odvojio od brata

Ata Images

 

Zanimanja su im različita ali nikada ona nisu bila vezana za estradu, niti javni svet zbog čega je muzičar bio radostan. Svestan da je posao pevačice izuzetno zahtevan i stresan, nije to poželeo za svoje mezimice, ipak čini se da se prerano obradovao.

Pročitajte: Tepih ljudi na koncertu Saše Matića: 40.000 ljudi, DVE KRCATE Arene i ATMOSFERA koja će se prepričavati danima FOTO

Instagram

 

Ne, ćerke Saše Matića nisu poželele da postanu pevačice, ali su zato pokazale sklonost ka manekenstvu zbog čega su od strane organizatora revije kreatora Bate Spasojevića bile pozvane da debituju na pisti. Tara i Aeksandra su se odlično snašle u novoj ulozi, ulozi manekenke. 

Pročitajte: Ćerke Saše Matića KONAČNO u javnosti: Aleksandra i Tara su izrasle u TAKVE LEPOTICE, pogledajte na koga liče (FOTO)

ATA Images

 

Njihove duge noge došle su do izražaja, kao i savršeno držanje, što je svima zapalo za oko. Postavlja se pitanje da li je i muzičar radostan zbog novog interesovanja mezimica, koje će ako se posvete modelingu morati da pristupe odricanjima, na šta roditelji najčešće nevoljno pristaju i ne daju blagoslov.

Pročitajte: Samo što je proslavio 45. rođendan: Odluka Saše Matića rasplakaće javnost

Svetlana Braun

 

Pored Sašine mezimice reviju Bate Spasojevića pod nazivom "Infinity" svojim dolaskom ulepšale su i Aleksandra i Bojan Vasković, Vesna De Vinča, Mira Škorić, Dea Đurđević, Dragana Bekvalac, Ivana Dudić i mnogi drugi

Pročitajte: Jedan pogrešan korak i ostali su bez vida: Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi, evo šta se dogodilo

Svetlana Braun

 

Fotografije spektakularnog predstavljanja nove kolekcije za proleće/leto tekuće godine u produžetku su. Treba napomenuti da je revija okončana uz ovacije i neskriveno zadovoljstvo brojne publike čime je Bata još jednom dokazao da je ostao dosledan sebi, neprikosnoven i jedinstven kada je diktiranje modnih trendova u pitanju, a da će se kolekcija "Infinity" itekako nositi na ulicama širom Evrope dugi niz godina.

Pročitajte: Saša Matić peva u prepunoj Areni, bodre ga supruga i prelepe ćerke FOTO

Komentari (0)

Loading