Celebrity News

ODSEKLA svoju dugu kosu i šokirala sve! Pogledajte fotografije Dubravke Mijatović sa kratkom muškom frizurom, da čovek ne poveruje

Kosa Dubravke Mijatović u njenom prvom filmu super joj stoji

ODSEKLA svoju dugu kosu i šokirala sve! Pogledajte fotografije Dubravke Mijatović sa kratkom muškom frizurom, da čovek ne poveruje

Dubravka Mijatović proslavila se ulogom najmlađe od tri sestre u filmu „Nije lako sa muškarcima“, jednim od najpoznatijih naslova jugoslovenske kinematografije.

Instagram

 

Imala je tek 17 godina kada je tumačila Milicu u filmu u režiji Mihaila Vukobratića, nasuprot tada takođe debitantkinje Branke Katić, Ane Simić ali i velikih imena poput Milene Dravić, Ljubiše Samardžića i Velimira Živojinovića.

Instagram

 

Dubravka je te davne 1985. godine izgledala potpuno drugačije i retko ko bi je prepoznao.

Pročitajte: Izblajhala kosu i ošišala se na kratko! Pogledajte frizuru Dubravke Mijatović zbog koje više ne liči na sebe, ovo svi komentarišu (FOTO)



Sa kratkom kosom imala je dečački šarm i u potpunosti je otelotvorila bezbrižnost nekog lepšeg vremena i mladosti Milice, koja se sa sestrama pripremala na godišnji odmor.

Instagram

 


Karijera Dubravke Mijatović nakon ovog filma samo je napredovala, tako da je dobila zapažene uloge u i dalje popularnim serijama „Bolji život“ i „Srećni ljudi“, i novijeg datuma, „Urgentni centar“.

Pročitajte: Nagovorili su je: Dubravka više ne može da se hvali prirodnim izgledom, pogledajte kako izgleda nakon teške estetske intervencije (FOTO)



Bila je udata za glumca Gorana Radakovića, sa kojim ima ćerku Ivu, a potom je bila u braku sa sada pokojnim Marinkom Madžgaljem do 2014. godine sa kojim ima ćerku Saru.

 

Foto: Srđan Bosnić

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading