Lepota

Šta joj se to dogodilo? Sloboda Mićalović drastično smršala: Upali obrazi i ispijeno lice zabrinuli fanove (FOTO)

Smršala Sloboda Mićalović pišu portali

Šta joj se to dogodilo? Sloboda Mićalović drastično smršala: Upali obrazi i ispijeno lice zabrinuli fanove (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Da je smršala Sloboda Mićalović svi su primetili. Kratak snimak objavljen na Instagramu otkrio je novi izgled glumice koja je oduvek važila za jednu od najatraktivnijih. Naime, konciznim videom dramska umetnica najavila je novi termin predstave “Frenki i Džoni” koju već par godina ona izvodi sa kolegom Igorom Đorđevićem, a osim da ima novu frizuru svi su primetili njene upale obraze.


Pročitajte: Starija je od njega osam godina: Otkrivena VELIKA TAJNA Slobode Mićalović i OVOG kolege iz serije, čeka se Vojinovo saopštenje (FOTO)

Aleksandar Čavić

 

Zabrinula je Sloboda fanove koji su istoga časa krenuli sa pitanjima o njenom zdravlju, a bilo je i onih koji su poverovali da se ona latila neke nove dijete koja daje brze rezultate.


Pročitajte:TREĆA SREĆA! Sloboda i Vojin imaju NAJLEPŠE VESTI: Bliznakinje Vera i Mila prve saznale, već se pohvalile drugarima (FOTO)

Boško Karanović

 

Svi se slažu da je supruga Vojina Ćetkovića uvek izgledala dobro te da joj nikakve korekcije u kilaži nisu potrebne. 


Pročitajte:Neopisiva radost u domu Slobode i Vojina! Presrećna glumica podelila VESTI O PRINOVI, Vojin ne može da sakrije radosnice (FOTO)

Boško Karanović

 

Nameće se pitanje da li je gubitak kilograma posledica njenog ličnog nezadovoljstva izgledom ili eventualno rada na brojnim projektima koji se nižu i ne daju glumici predaha.


Pročitajte:Modni okršaj sestara Mićalović: Sloboda jednostavna, Dragana provokativna, ko se bolje obukao? ANKETA

Boško Karanović

 


Nije isključeno da je to što se svima učinilo da je smršala Sloboda Mićalović rezultat i treniranja kojem ona odnedavno pristupa vrlo ozbiljno.


Pročitajte:Može i bez dijete! U farmerkama Slobode Mićalović izgledaćete upola mršavije (foto)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading