Celebrity News

INCIDENT u Crnoj Gori: Policija zaustavila Seku Sablić dok je bila u kolima sa sinom i ono što su videli ih je šokiralo (FOTO)

Sin Seke Sablić talentovani je reditelj kojeg je glumica odgajila sama

INCIDENT u Crnoj Gori: Policija zaustavila Seku Sablić dok je bila u kolima sa sinom i ono što su videli ih je šokiralo (FOTO)

Ata Images

Kada je sin Seke Sablić poželeo da se bavi režijom dobio je bezrezervnu podršku od glumice. Odmah po okončanju studija Stefanu Sabliću pristigli su i saveti od majke, pa i prekori, kojih je i po pitanju privatnih stvari bilo poprilično, a i danas ih ima iako je on već svoj čovek, oženjen je i ima dete.

Pročitajte: Sve se kad tad sazna: Tajna ljubav Seke Sablić je OVAJ SLAVNI GLUMAC, strast se jednostavno desila (FOTO)

Komičarka ne krije da je prema svom nasledniku bila i ostala stroga. Odgajala ga je sama u vreme inflacije i loših uticaja, te su pravila u njihovoj kući uvek morala da se znaju. Ona danas tu strogoću u vaspitanju ima naspram unuka, koji joj pričinjava najveću radost. 

Boško Karanović

 

Stalno sa njim odlazi u pozorište i bioskop, a ovih dana baka i unuk spremaju se da odu u svoju kuću na crnogorskom primorju. Seka dugi niz godina na Rosama poseduje nekretninu, te gotovo čitavo leto, kada ne radi, ona provodi tamo.

Pročitajte: Daleko od luksuza, ali idealno za beg od svih: Zavirite u vikendicu Seke Sablić na crnogorskom primorju (FOTO)

Meštani je dobro poznaju. Turisti, ugostitelji i trgovci su navikli da je viđaju, dok je i policiji vrlo dobro poznata. Seka je, naime, dobar vozač, međutim, povremeno ume da prekorači brzinu ili napravi manji prekršaj što policajci detektuju te je zaustave da joj naplate kaznu.

Damir Dervišagić/Kurir

 

 

Jednu od anegdota sa crnogorskom policijom je podelila u svojoj emisiji "Na kafi kod..." gde je napomenula da je imala sijaset situacija u saobraćaju ali da se jedne posebno seća. Sin Seke Sablić, doduše, bio je za volanom a priča je tekla ovako: 

Pročitajte: Tajna ljubav Seke Sablić: Sin Stefan nosi prezime slavne majke, šuškalo se da mu je i otac glumac

-Imala sam i ja sa njima mnogo sudara tamo. Moj Stefan je jednom vozio i hteo je policajac da nas kazni, a ja sam mu održala predavanje i toliko sam vikala na njega da mu je on rekao:”Ajde vozi i nemoj slušat žene!” Na to sam ja rekla :”Ja nisam žena, ja sam majka”.

Boško Karanović

 

 

Seka je svojim kratkim izlaganjem nasmejala gledaoce, kao što to već godinama čini kroz predstave, serije i filmove. Jedna je od najtraženijih glumica i stalno ističe kako dosta projekata odbija jer ne može da postigne, te da je vreme da malo iskusi svoje penzionerske dane.

Pročitajte: Prvi put USLIKANA sa dečkom: Ovaj gospodin je ukrao srce Seke Sablić, pogledajte prve fotografije sa zajedničkog odmora

To joj, međutim, ne polazi za rukom. Ljubitelji komedije mogu je ovih dana pogledati u filmu "Munje 2", dok uskoro kreće sa emitovanjem nova sezona serije "Dug moru", gde ona ima značajnu ulogu.

 

Komentari (0)

Loading