Celebrity News

I NJU JE OSTAVIO: Petar Strugar sve šokirao vestima, pored njega jednostavno NEMA SREĆE (FOTO)

Nova devojka Petra Strugara prelepa je mlada glumica

I NJU JE OSTAVIO: Petar Strugar sve šokirao vestima, pored njega jednostavno NEMA SREĆE (FOTO)

Luka Šarac

Nova devojka Petra Strugara vrlo je omiljena kod publike.

Da je nova ljubav ušetala u život Petra Strugara piše se već neko vreme. Po saznanjima medija glumac je uplovio u romansu sa prelepom koleginicom Ninom Nešković, sa kojom je proteklih godina bio u bliskom prijateljskom odnosu.

Pročitajte: Sada ljubi STARIJU I UDATU koleginicu: Petru Strugaru je DOSTA SKRIVANJA, objavio je fotografiju i svima pokazao koga voli (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

 

Nova predstava Nadodnog poorišta izrodila je među kolegama emocije, koje do tada nisu znali da jedno prema drugome gaje, a višemesečni zajednički rad i svakodnevni kontakt dali su im slobodu da nadograđena osećanja izraze.

Pročitajte: Prosed, PREZGODAN, pravi dasa: Kalina Kovačević konačno u javnosti sa svojim muškarcem, ovo su prve fotke

Gloria

 

Od prvog poljupca nova devojka Petra Strugara i zgodni Crnogorac znali su da je to među njima nešto drugačije i posebno, a to što Petar iza sebe ima već dva braka i dvoje dece navelo je navodno Ninu da drugačije promisli o svemu i uhvati se u koštac sa predstojećim izazovima veze.

Pročitajte:Nekada preslatka voditeljka, a danas... Anđela iz Parova se OSUŠILA i ofarbala u tamno, od nje ništa nije ostalo! Evo kako izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Taman kada se učinilo da je sve u najboljem redu Strugar je putem Instagrama najavio da mora da otputuje. Vest o odlasku on je objavio na duhovit način i to tako što je uslikao svog psa, ženku Fridu, koja je ušla u kofer i nije mu dozvolila da nastavi da se pakuje. 

Pročitajte:Gde je nestao ovaj frajer? Petar Strugar više ne liči na sebe, fotografija zabrinula fanove i kruži internetom

Instagram

 

Porukom “Frida ipak kod kuće moraš da ostaneš” nasmejao je sve glumac a svi su se zapitali kuda on to ide i da li će to uticati na njegov odnos sa Ninom. 

Pročitajte: Ovoga puta nije pevačica: Petar Strugar u vezi sa koleginicom, osvojila ga na originalan način

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading