Celebrity News

Unuka Ljiljane Blagojević izabrala profesiju, baka sve objavila na Instagramu: Evo šta se dešava u domu poznate porodice (FOTO)

Unuka Ljiljane Blagojević bavi se sportom

Unuka Ljiljane Blagojević izabrala profesiju, baka sve objavila na Instagramu: Evo šta se dešava u domu poznate porodice (FOTO)

Ata Images

Iako je dete razvedenih roditelja, starija unuka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića nikada nije osetila bilo kakav nedostatak niti posledice odluke oca i majke da život nastave razdvojeni. Naprotiv, od prvoga dana svi članovi porodice fokusirani su na njen odgoj.

Nekada čak i previše baka, deka pa i ponosna mama brinu o njoj i drže je pod staklenim zvonom, a u maloj meri oni su to dozirali kada je na svet stigla Kalinina mezimica iz drugog braka Anika.

Pročitajte: Ljilja Blagojević sa jednim koferom u ruci NAPUSTILA Sinišu Kovačevića nakon 40 godina braka! Ovo je njeno prvo oglašavanje (FOTO)

Miona je rođenjem sestrice samo privremeno pala u drugi plan, ipak čim je Anika malo porasla opet je sva pažnja na njoj. Sve želje joj se ispunjavaju kao i njenoj mlađoj sestri. 

Kalina, Ljilja i Siniša prate afinitete svojih mezimica, podržavaju ih u odlukama, osluškuju njihove želje i sve čine kako bi izrasle u lepo vaspitane, uspešne i svakako srećne žene.

 

Jelena Jovanov

 

 

Sreću mlađa Kalinina ćerka pronašla je u baletu, obožava sa mamom da odlazi u Narodno pozorište gde ima drugare, već je i predavači hvale. Starija unuka Ljiljane Blagojević, međutim, nije pošla putem umetnosti.

Pročitajte: Jedine sačuvane HIT fotke najsrećnijeg dana: Ljiljana Blagojević blista u raskošnoj venčanici, Siniša Kovačević ima dugu kosu do pola leđa!

Iako se pretpostavljalo da će i u ovom slučaju geni učiniti čudo te da će Miona ispratiti stope majke, bake ili pak deke ona je otišla na potpuno drugom pravcu.

 

Luka Šarac

 

 

Naime, Miona je izrazila želju da se bavi sportom, tačnije tekvondoom te se upisala u TKD Galeb gde je do poslednjeg dana svoje karijere trenirala olimpijska šampionka Milica Mandić, a upravo njen trener Gale, postao je i Mionin učitelj.

Pročitajte: Ljiljana Blagojević otkrila tajni recept svoje majke Spasenije: Ovako se pravi najbolji domaći sok FOTO

Unuka Ljiljane Blagojević već je dobila prvu diplomu čime se ponosna baka pohvalila na Instagramu.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading