Celebrity News

Kakav FRAJER! Nikolina Pišek objavila fotku sa muškarcem koji joj je zalečio srce posle smrti muža: Kako se samo vole i maze! (FOTO)

Nikolina Pišek ljubav i sreću traži u malim stvarima

Kakav FRAJER! Nikolina Pišek objavila fotku sa muškarcem koji joj je zalečio srce posle smrti muža: Kako se samo vole i maze! (FOTO)

Nakon što joj je prošle godine sasvim iznenada preminuo suprug Nikolina Pišek povukla se sa javne scene. Potreba da sama zaleči rane trajala je jako kratko jer je vrlo brzo ona dobila poziv da radi na jednom televizijskom projektu i vrati se onome što najbolje zna da radi-voditeljstvu. Mada se u početku povratak na male ekrane činio kao ishitren potez, zapravo ta komunikacija sa ljudima, kolegama, mogućnost da se rasplače u emisiji i kaže šta joj je na duši pomogla je voditeljki da krene dalje. Nikolina Pišek ljubav danas godinu dana od smrti Vidoja Ristovića traži u sitnicama, u zagrljajima svojih mezimica Hane i Une, pa i u podršci fanova.

Pročitajte: Dušmani lažu da je propala! Nikolina Pišek se uselila u novi dom: Ovako ni princeze ne žive, pogled na bazen je nestvaran (FOTO)

Uprkos ružnim spekulacijama koje se stalno protežu kroz medije a tiču se njenog odnosa sa svekrom Mišom Grofom, lepa Hrvatica nailazi samo na ljubav medija, kolega, publike.

Đorđe Tomić

 

Tolika količina podsticaja da se mane prošlosti i misli na sadašnjost i bolje sutra uticala je na to da ona počne daleko više da izlazi i druži se. 

Pročitajte: Ni godinu dana od smrti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek zablistala u VENČANICI: Evo kraj koga je pronašla utehu(FOTO)

Gotovo da ne postoji party ovde ili u Zagrebu da se ona nije našla među počasnim zvanicama, dok istovremeno večernje izlaske s prijateljima ne propušta.

Instagram

 

 

Dokaz za to su njene nedavne objave na Instagramu, gde sa par prijatelja ona đuska na podijumu. U jednom momentu polako joj se prikrao zgodni muškarac i zamolio je za ples, što je ona prihvatila.

Pročitajte: Nikolini Pišek svekar zapretio tajnim dnevnikom: Objaviću imena muškaraca sa kojima je varala mog sina!

Par se lagano njihao u ritmu muzike za ples, a iako su svi odmah pomislili da je Nikolina Pišek ljubav novu prigrlila, te da je opet zaljubljena vrlo brzo se doznalo da je reč o dugogodišnjem prijatelju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading