Celebrity News

Ni godinu dana od smrti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek zablistala u VENČANICI: Evo kraj koga je pronašla utehu(FOTO)

Nikolina Pišek ljubav doživljava kao potrebu i najveći blagoslov

Ni godinu dana od smrti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek zablistala u VENČANICI: Evo kraj koga je pronašla utehu(FOTO)

Čak i vrapci na grani znaju koliku je Nikolina Pišek ljubav gajila prema istoričaru umetnosti Vidoju Ristoviću, ocu svoje mlađe ćerke Une Sofije, koji se iznenada upokojio u maju prošle godine. Bračni par živeo je skladno, doduše na dve adrese u Beogradu i Zagrebu, ali nikada za sve godine zajedničkog života, nije se ništa ružno moglo čuti o njihovom odnosu. Istina Nikolina nije mogla da se odrekne života u svom rodnom gradu, Vodoje takođe te su vrlo često bili razdvojeni, to međutim nije naštetilo njihovoj ljubavi.

Pročitajte: OPERACIJA je neizbežna: Nikolina Pišek u borbi sa TUMOROM, svekar bezdušno prokomentarisao

Instagram

 

Nikolina Pišek ljubav je oduvek doživljavala kao nešto što joj je od Boga dato, kao blagoslov, jer nemaju svi sreću da sretnu srodnu dušu i stvore porodicu. Ona je to uspela čak dva puta, jednom sa novinarem Markom Cigojem, drugi put sa Vidojem koji ju je prerano napustio.

Pročitajte: Šest meseci nakon smrti muža: Nikolina Pišek objavila fotku sa NOVIM DRAGIM (FOTO)

story

 

Za voljenim muškarcem atraktivna Hrvatica patila je tiho i nečujno. Nije želela mnogo javno o tome da priča, iako je od strane svekra Miše Grofa putem medija doživela najsurovije uvrede. S prvim voditeljkinim osmehom pričalo se i pisalo da se tako ne tuguje za suprugom, prebacivali su joj i osuđivali je kao da je ona lično kriva za smrt svog izabranika, na šta je ona svojevremeno ukazala u jednom emisiji i prvi put pustila suzu zbog svega. Uprkos udarcima koji su bili strahoviti, Pišekova je sa sebe uspela da strese sav metež, crnilo i prašinu koju su mediji digli, dostojanstveno je prihvatila sudbinu i posvetila se odgoju svojih mezimica, pa i poslu, koji je jedno vreme zapostavila. 

Pročitajte: Nikolina Pišek ispraća najtežu godinu: Moja ćerka u Beogradu nema više nikoga

Zaposlila se na Una TV kao voditeljka, dok povremeno radi i na reklamama, posebno onim vezanim za društvene mreže. Upravo takva jedna promocija navela ju je da ponovo obuče haljinu prekrasnu sa cirkonima koja vrlo podseća venčanicu. Svi su komentarisali da po svemu sudeći strašni udarci nisu ostavili vidljive ožiljke na Nikolinin fizički izgled, a kako je njenoj duši samo ona to zna.

 

Poklon fotografije svadbe Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića

 

Komentari (0)

Loading