Celebrity News

Trenutno je na svim naslovnim stranama, njenog dečka gledate stalno na televiziji: Da li prepoznajete devojčicu sa fotografije?

Nekad i sad rubrika otkriva kako su naše poznate ličnosti izgledale u detinjstvu

Trenutno je na svim naslovnim stranama, njenog dečka gledate stalno na televiziji: Da li prepoznajete devojčicu sa fotografije?

Ona je lepa, mlada i uspešna. Nedavno je dobila segment u emisiji zabavnog karaktera gde se ujedno, po prvi put, oprobala u ulozi voditeljke. 

Otkako je uplovila u vezu sa jednim od najpoznatijih voditelja na našim prostorima svaki njen korak pomno se prati. Na društvenoj mreži Instagram često objavljuje fotografije svog prelepog lica, ali i tela u kupaćem kostimu sa egzotičnih destinacija.

Pročitajte: ZBOG NJE je Danijela otišla - Komšije Ognjena Amidžića otkrivaju skandalozne detalje njegove nove veze

Instagram

 

Voli da putuje, a dosta se nagađalo i o njenim estetksim korekcijama. Da li se nekoj od njih podvrgla ili nije nikada javno nije otkrila. 

Sada već sigurno znate o kome je reč. Devojčica sa slike koja je svoje mesto našla u našoj nekad i sad rubrici je Mina Naumović, devojka voditelja Ognjena Amidžića.

Pročitajte: Popustile im sve kočnice - Ognjen Amidžić i nova devojka Mina objavili fotografiju iz kreveta, svi smo šokirani

Instagram

 

Mina i Ognjen uplovili su u emotivnu vezu nakon što se voditelj zvanično razveo od manekenke Danijele Dimitrovske. Iako su emocije u početku krili, njih dvoje danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. 

O Mininom privatnom životu se, pak, malo toga zna. Ona je rodom iz Novoga Sada gde je odrasla i završila školu. Njena majka, Zora Naumović, ugledna je doktorka interne medicine. U biografiji Minine majke stoji da je završila Medicinski fakultet u Novom Sadu 1983. godine, kao jedan od najboljih studenata sa prosečnom ocenom 9,66.

Komentari (0)

Loading