Celebrity News

Ponovo jedno uz drugo! Veliki OBRT nakon razvoda Srne Lango i Irfana Mensura, SRCE NE BIRA (FOTO)

Pomirili se Srna Lango i Irfan Mensur glavna je vest gradskih kuloara

Ponovo jedno uz drugo! Veliki OBRT nakon razvoda Srne Lango i Irfana Mensura, SRCE NE BIRA (FOTO)

Boško Karanović

Kada su Srna Lango i Irfan Mensur odlučili da stave tačku na svoj odnos, najviše pored poznatih supružnika patio je njihov sin Pavle. Razlaz roditelja u velikoj meri uticao je na mladog umetnika, koji tada jedva da je imao deset godina. Imao je tih dana Pavle podršku starije braće Filipa Mensura i Alekse brata po majci, koji su vodeći se sopstvenim iskustvom itekako znali kako da mu priteknu u pomoć i zaštite ga od svega prestojećeg. Na svu sreću Srna i Irfan nisu se rastali posvađani, u miru su doneli odluku da nastave dalje odvojeno, a dobra stvar je i to što su već na samom početku shvatili da je za rastanak, kao i za ljubav potrebno dvoje te da jedan krivac za nastanak problema ne postoji. Budući da su vrlo otvoreno isticali da uprkos razlazu nikada nisu prestali da se vole, svi su se, ponajviše Pavle, nadali da će u neko doba čuti rečenicu "Pomirli se Srna Lango i Irfan Mensur".

Pročitajte: Ovo se čekalo: BRUTALNA Srna Lango objavila fotografiju nove supruge Irfana Mensura uz komentar koji led krv u žilama, poruka je JASNA

Boško Karanović

 

Do sada to se, nažalost, nije dogodilo a sve zbog toga što očigledno ljubav nije dovoljna za skladan brak i odnos vredan borbe. Pavle očigledno nikada nije zaboravio pomenute izjave roditelja te ih još uvek povremeno podseti na to koliko su jedno drugome bili privrženi, koliko u se čuvali i pazili.

Pročitajte: Niko srećniji od sina Pavla! Deset godina posle razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno FOTO

Instagram

 

Pre par dana on objavio fotografiju na kojoj bivši ljubavnici u prolazu razmenjuju poglede. Srna je brže bolje objavu sina i sama podelila sa pratiocima, a nema ko nije komentarisao da su zaista ona i Irfan bili divan par, te da je greota što nisu uspeli nesuglasice da prevaziđu. Pomenuta slika, mada dosta stara podgrejala je spekulacije da su pomirli se Srna Lango i Irfan Mensur, na šta glumački par nije želeo da reaguje, potvrđuje niti demantuje.

Pročitajte: Pre Srne Lango Irfan Mensur je bio u braku sa ovom lepoticom

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading