Lepota

Nema čega da se stidi: Srna Lango se skinula u bikini i ponosno pokazala svoje telo u 51. godini, za ovo treba hrabrosti (FOTO)

Izgled Srne Lango s godinama je sve izazovniji

Nema čega da se stidi: Srna Lango se skinula u bikini i ponosno pokazala svoje telo u 51. godini, za ovo treba hrabrosti (FOTO)

Izgled Srne Lango za svaku je pohvalu.

Tokom mlađih dana Srna Lango važila je za jednu od najlepših i svakako najizazovnijih glumica. Njena lepota i izgled često su u to vreme bili tema medija, što se ni dan- danas nije mnogo promenilo. Po mišljenju mnogih, najpre muškog dela publike, pa i brojnih medija, Srna se s godinama menja kao vino. Zrelost i iskustvo dali su joj toplinu u očima, pokoja bora sigurnost, a izvajana figura kojom još uvek može da se pohvali temelj je njenog nesalomivog samopouzdanja.

Pročitajte: Srna Lango sa NOVIM DEČKOM uslikana na romantičnoj večeri: Koliko je samo lep i zgodan (FOTO)

Foto: Jakov Simović

 

Upravo zbog svih navedenih osobina koje poseduje bivša supruga Irfana Mensura vrlo slobodno i otvoreno sa pratiocima na "Instagramu" deli fotografije na kojima je smelije obučena. Jedna od slika tog sadržaja i  pre par dana osvanula je na njenom profilu i sve ostavila bez komentara.

Pročitajte: Uslikani u zanosu kako se ljube! Srna Lango sve priznala, mnogo ga voli! Pogledajte prve fotke srećnog para

Boško Karanović

 

Naime, glumica je pozirala na plaži, odevena samo u belu kratku košulju, koja je otkrila njene izvajane noge. Još jednom je na taj način izgled Srne Lango dospeo u fokus štampe i portala. Istovremeno očarao je njenu publiku i pratioce, koji su oduševljeno ispod slike ostavljali emotikone oduševljenja. 

Pročitajte: Niko srećniji od sina Pavla! Deset godina posle razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno FOTO

Instagram

 

Poklon fotografije starijeg sina i snaje Srne Lango 

 

Komentari (0)

Loading